Osijek
ENA BRAČUN, NAJOSMAŠICA

Presretna sam! To mi je poticaj da i nastavim tako
Objavljeno 20. lipnja, 2024.

Vezani članci

NAGRAĐENI NAJBOLJI OSMAŠI I OSMAŠICE

Najosmašica Ena Bračun iz 8.c OŠ Ljudevita Gaja PŠ Sarvaš

Naša Najosmašica, svestrana Ena Bračun, kaže nam da se bavila plivanjem, pjeva u školskom zboru, aktivna je članica dramske skupine.

- Od predmeta zanimaju me geografija i hrvatski jezik, sudjelovala sam na brojnim natjecanjima. Četiri godine sam išla na županijsko natjecanje iz geografije, a natjecala sam se i u Modelarskoj ligi - nabraja Ena. Na novinarsko pitanje što joj znači titula Najosmašice, odgovara: "Presretna sam! Mislim da sam to zaslužila nakon osam godina truda i učenja, a ova mi je nagrada poticaj da i nastavim tako. Planiram upisati Opću gimnaziju, a u onda planiram upisati medicinu."

Enin razrednik Hrvoje Juzbašić kaže: "Osjećam velik ponos jer je moja učenica dobila ovu vrijednu nagradu. Ena je pravi borac, u okruženju koje nije uvijek poticajno. Ona je ta koja nosi svjetlo u razredu, nikada ne odustaje i stoga je Ena osoba koja zaslužuje ovu nagradu. I to ne samo zato što je odlična učenica, ima izvrsne ocjene, nego i zbog njezina ponašanja i ukupnog rada."
Član Uprave Glasa Slavonije, Ivan Šimić, Eninom razredniku uručio je poklon bon Marijanisa.


Ena je na dodjelu nagrade došla u pratnji svoje majke Tatjane, koja ne krije ponos i sreću zbog titule koja je dodijeljena njezinoj kćeri. "Ena je vrijedna, uporna i mislim da je stvarno zaslužila tu nagradu", rekla je Tatjana Bračun, Enina majka.

Vesna Latinović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike