Osijek
LJETNA ŠKOLA U ZOO VRTU

Kreativne radionice za djecu u ZOO vrtu svakog radnog dana
Objavljeno 29. lipnja, 2024.

ZOO vrt Osijek za naše najmlađe sugrađane i ove godine organizira Ljetnu školu, koja će trajati od 1. srpnja do 16. kolovoza, svaki radni dan od 9 do 13 sati. Roditelji djecu mogu prijaviti za cijeli tjedan, ali i za jedan dan, no bez obzira na to koliko vremena bili u ZOO vrtu, jedno je sigurno, provest će nezaboravno vrijeme družeći se sa životinjama.

Ljetna škola sadržavat će radionice, neposredni kontakt sa životinjama, uz stručno vodstvo i obrok za svako dijete. Roditelji djecu mogu prijaviti telefonski, na broj 031/285-234, ali i online, preko poveznice za prijavnicu, poručuju iz osječkog ZOO vrta. Svaki dan na programu će biti nova prezentacija i radionica, a djeca će uživati u kreativnim radionicama, provjeriti znanje u kvizovima, dirati životinje i uživati u još puno zanimljivih aktivnosti.

Iz ZOO vrta pozivaju djecu nižih razreda osnovnih škola da im se pridruže tijekom školskih praznika u Ljetnoj školi jer ih očekuje vrlo zabavan i edukatavn sadržaj. Detalji, kao i cijene, mogu se pronaći u opisu obrasca za prijavu, a sve se može pročitati i na web-stranici ZOO vrta Osijek.



Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte mjesto za svoje dijete na vrijeme, kažu u ZOO vrtu Osijek. Roditelje zanima i kolika je cijena programa. Ona iznosi 10 eura dnevno ili 50 eura tjedno. Ako se u program upisuju djeca iz iste obitelji (braća i sestre), tada obitellj ima pravo na popust, pri čemu cijena programa za prvo dijete iznosi 50 eura, a za svako iduće dijete 20 eura.

U cijenu je, objašnjavaju iz ZOO vrta, uključeno stručno vodstvo, kao i radionice, kontakt sa životinjama, obrok te sav potreban pribor i materijal. Organizatori su precizirali i način plaćanja. Iznos treba uplatiti prije početka programa, i to za cijeli tjedan. Gotovinom se plaća na blagajni ZOO vrta. Program se može platiti, i to u cijelosti, internet-bankarstvom ili općom uplatnicom. No, napominju u ZOO vrtu, pri takvom plaćanju obvezno je poslati potvrdu o uplati na e-mail: info@zoo-osijek.hr.

Sve ostale informacije zainteresirani mogu saznati na blagajni ZOO vrta Osijek, na kontakt-telefone 031/214-784 i 031/285-234 ili na e-adresi: info@zoo-osijek.hr. Uredovno vrijeme blagajne je svakoga dana od 9 do 19 sati.

Vesna Latinović
Možda ste propustili...

DOPUSNICA ZA NOVI SVEUČILIŠNI STUDIJ

Od jeseni na studij logopedije u Osijeku

SEDLAR UPOZNAO SUDIONIKE TRAGEDIJE

Filmska ekipa 260 dana s logorašima u Dalju

Najčitanije iz rubrike