Regija
HDZ ZAPOČEO PRIKUPLJANJE POTPISA

Za župana VPŽ Igor Andrović, za gradonačelnika Slatine Igor Fazekaš
Objavljeno 18. travnja, 2021.

Vezani članci

KULTURNO PRIKUPLJANJE POTPISA

Kandidati SDP-a i HDZ-a razmijenili potpise

SLATINA -  Slatini je u subotu započelo prikupljanje potpisa potpore kandidatu HDZ-a za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Igoru Fazekašu, a istovremeno s prikupljanjem potpisa u cijeloj županiji, i u Slatini su se prikupljali potpisi za kandidata HDZ-a za mjesto župana Virovitičko-podravske županije Igora Androvića.


Zadovoljan odazivom građana, Igor Fazekaš zahvalio je svima koji su došli na Trg sv. Josipa dati podršku njemu i njegovu zamjeniku Miroslavu Venusu.
– Uvjeren sam da je to uvod u jednu veliku pobjedu koja nas čeka na izborima 16. svibnja, rekao je Fazekaš.

Potporu kandidatu HDZ-a za mjesto gradonačelnika Slatine došli su dati i župan Igor Andrović, njegov zamjenik Marijo Klement, državna tajnica u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Sanja Bošnjak, ravnatelj Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju Antun Vujić, saborski zastupnik i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Virovitičko-podravske županije Josip Đakić te ostali članovi Hrvatske demokratske zajednice.


Aktualni župan Igor Andrović vjeruje da je svojim radom i zalaganjem opravdao povjerenje koje je dobio 2017. godine zajedno sa svojim timom, i podsjeća na brojne projekte realizirane u protekle četiri godine u području zdravstva, gospodarstva, poljoprivrede, obrazovanja, jednako za ljude koji žive u ruralnim područjima, kao i za one koji žive u urbanim središtima županije.
– Ja vjerujem da će to ljudi prepoznati i da će isto tako dati povjerenje meni i mome timu i na dolazećim izborima za idući mandat. Imamo puno projekata u planu za period 2021. – 2025., uskoro ćemo prezentirati i svoj program, a to su sve konkretni projekti u visokoj fazi pripremljenosti, dakle nisu samo neke ideje i prazne priče, nego projekti s imenom i prezimenom, s financijskom konstrukcijom i jasnom vizijom razvoja naše županije, rekao je župan Andrović.

Petar Žarković

Možda ste propustili...

U AKCIJI 1200 SUDIONIKA

Čistili Belišće

NA GRADSKIM BAZENIMA u ĐAKOVU

Počele pripreme za kupališnu sezonu

Najčitanije iz rubrike