Regija
IZBORNA SKUPŠTINA

Turističko vijeće od osam članova
Objavljeno 29. listopada, 2020.
DONJI MIHOLJAC - Pod predsjedanjem gradonačelnika Donjeg Miholjca Gorana Aladića, ujedno i predsjednika Skupštine i Turističkog vijeća, te direktorice TZG DonjI Miholjac Melie Vidaković, održana je izborna skupština Turističke zajednice. Na njoj su izabrani novi članovi Skupštine, Turističkog vijeća i predstavnici u Skupštinu Turističke zajednice Osječko-baranjske županije. U Turističko vijeće izabrani su gradonačelnik Goran Aladić (po funkciji), Danijel Kovačević, Ivica Pavlović, Siniša Crnčan, Andrea Kalazić, Damir Sklizović, Jasminka Vešligaj, Sanja Tadijan i Darko Nikolić.

- Prema izmjenama Statuta, više nema Nadzornog odbora već imamo članove Turističkog vijeća. Direktora Turističke zajednice bira se na mandat od četiri godine, a ne na neodređeno vrijeme - istaknula je Melia Vidaković, direktorica TZG Donji Miholjac.

Predstavnici u Skupštini TZ Osječko-baranjske županije su Siniša Crnčan i Jasminka Vešligaj. Donesena je i odluka o učlanjenju dragovoljnih članova u Turističku zajednicu, uz uplatu članarine u iznosu od 100 kuna. S.F.
Možda ste propustili...

9. OBRTNIČKO-GOSPODARSKI SAJAM

Predstavit će i kovački zanat

DRUGI HUMAITARNI KONCERT POŽEŠKOG TAMBURAŠKOG ORKESTRA

Idemo dalje za Luku

Najčitanije iz rubrike