Sport
PRIOPĆENJE RK-A NEXE:

Zagreb nije poštovao ugovor
Objavljeno 15. veljače, 2019.
U povodu odluke Registracijskog povjerenstva HRS-a, u kojoj se odbacuje prigovor RK-a NEXE zbog neizdavanja ispisnice za

Ivana Sršena od strane PPD-a Zagreb, našički rukometni klub poslao je priopćenje zbog, kako su naveli, točnog i objektivnog informiranja javnosti. Iz NEXE-a još jednom navode kako su s PPD-om Zagreb potpisali ugovor o međusobnim odnosima, a da iz Zagreba ni u jednom dijelu nisu poštovali taj ugovor.

- Ustupanjem svoga igrača Ivana Sršena, RK NEXE pomogao je RK-u Zagreb kada su ostali bez igrača na toj poziciji, u dobroj vjeri da će se poštovati sve ugovorne obveze. S obzirom na to da je RK NEXE ostvario zapažene rezultate u SEHA ligi i prošao u grupnu fazu EHF Kupa, odlučili smo igrača vratiti s posudbe jer smo ocijenili kako nam je on nužan u nastavku sezone. Kako RK Zagreb nije poštivao odredbe potpisanog ugovora, obratili smo se Registracijskom povjerenstvu HRS-a, koji je odbacio prigovor RK-a NEXE pozivajući se na odredbu kako ispisnicu može tražiti samo igrač. Kako je moguće da igrač odlučuje o trenutku prestanka igranja za neki klub, pitaju se u NEXE-u najavivši kako će iskoristiti pravo žalbe Upravnom odboru HRS-a, kao i ostale pravne mogućnosti.

U prilogu su iz NEXE-a poslali i sporni Članak 2 ugovora, u kojemu se jasno navodi kako "RK NEXE ima pravo raskinuti Ugovor o ustupanju igrača u bilo kojem trenutku i vratiti ga s posudbe u Klub".K.L.
Možda ste propustili...

NOVA POBJEDA NOGOMETAŠICA OSIJEKA

Hajduk razbijen petardom u nastavku

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

Najčitanije iz rubrike