Regija
CENTAR ZA REHABILITACIJU "MALA TEREZIJA"

Prigodnim programom obilježen Dan ustanove
Objavljeno 13. listopada, 2018.
NKOVCI - U vinkovačkom Centru za rehabilitaciju "Mala Terezija" bilo je iznimno veselo, a povod je bilo obilježavnje 14. rođendana, odnosno dana te ustanove. Tom prigodom organizirana je svečanost uz program u kojem su sudjelovala djeca i odrasli korisnici Centra.
- Brinemo se o djeci i odraslim osobama koji imaju tjelesna ili intelektualna oštećenja te pružamo nekoliko vrsta usluga, od smještaja do poludnevnih boravaka, psihosocijalne rehabilitacije, a imamo oko 200 korisnika. Radimo već 14 godina, stalno se širimo što se tiče opreme i novih usluga korisnika. Kapacitet nam je bio do 100 korisinika, a mi sad već imamo oko 200 korisnika - rekla je Janja Mišić Rudelić, ravnateljica Centra za rehabillitaciju "Mala Terezija".
Na početku sve je uvodno pozdravila dr. Kata Krešić, zamjenica vinkovačkog gradonačelnika, a u bogatom programu, osim djece i odraslih iz Centra za rehabilitaciju "Mala Terezija", kao gosti nastupili su KUD "Šumari" Vinkovci i Folklorni ansambl "Lisinski" Vinkovci.
Fotoskupina "Pogled" CZR-a "Mala Terezija" i ove je godine organizirala fotoradionicu (tehnika kemogram) s Hrvatskim fotosavezom iz Zagreba, a Dječja skupina izradila je radove na likovnoj terapiji. Svi su se radovi mogli pogledati na Danu ustanove.M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike