Sport
INVAZIJA NA AUSTRIJU

Navijačima Osijeka 1144 ulaznice za St. Pölten
Objavljeno 21. kolovoza, 2017.

NK Osijek je u pregovorima s bečkom Austrijom uspio ishoditi 1144 ulaznice za uzvratni susret play-offa kvalifikacija za Europsku ligu. Susret se igra u četvrtak, 24. kolovoza, na stadionu NV arena u St. Pöltenu (oko 65 kilometara zapdno od Beča), s početkom u 21.05 sati. Kapacitet tog stadiona je 8000 gledatelja. Klub je na taj način uspio ishoditi bitno veći broj ulaznica za svoje navijače od onoga što bi osječkim navijačima pripalo prema kriterijima UEFA-e.

Prijave

Tri su vrste ulaznica čija će i distribucija biti različita. NK Osijek je osigurao 700 ulaznica koje će biti dodijeljene Kohorti koja će ih distribuirati u prostorijama Udruge prema određenim kriterijima. Prednost će prvo imati oni navijači koji su dosad na europska putovanja išli u organizaciji Kohorte, zatim na red dolaze ljudi koji su u nekom drugom aranžmanu bili u Andori, Luzernu ili Eindhovenu, pa na red dolaze članovi Kohorte, a na koncu svi ostali (naravno, ovisno o broju dotad podijeljenih ulaznica) navijači koji će se prijaviti za put u Austriju. Prijave su počele već u jučer, a danas i sutra mogu se obaviti u prostorijama Udruge u Tvrđi (Fakultetska 2), od 18 do 21 sat. Sve dodatne informacije možete dobiti na 091 15 58 739 (Ivica Polih). Kohorta će biti smještena u sektoru za gostujuće navijače G-1, G-2 i G-3. Do njih će biti smještena još jedna skupina navijača Osijeka, u sektorima N-1 i N-2, za koje je NK Osijek osigurao 300 mjesta. To su oni Osječani koji ne idu u St. Pölten preko Kohorte. Oni svoje ulaznice mogu kupiti od danas (ponedjeljak) do srijede na južnom parkingu stadiona Gradski vrt od 12 do 18 sati.

Vaučeri

Svaki će vlasnik ulaznice dobiti račun/vaučer koji će najkasnije 90 minuta prije početka utakmice u Austriji pokazati direktoru stadiona Anti Poliću od kojeg će potom dobiti ulaznicu za predviđeni dio tribina. Cijena jedne takve ulaznice iznosi 120 kuna. Isti će iznos platiti i oni gledatelji koji će na NV arenu doći iz drugih krajeva Hrvatske, Austrije ili možda nekih susjednih zemalja. Oni na stadion trebaju doći najkasnije 120 minuta prije početka dvoboja. Za njih će biti otvorena jedna blagajna ispred gostujućeg sektora. Treća kategorija ulaznica je i najskuplja. Riječ je o prvoj kateforiji (144 ulaznice) čija je cijena 170 kuna. I do njih je moguće doći od ponedjeljka do srijede (12 do 18 sati) na južnom parkingu stadiona u Gradskom vrtu, ili u St. Pöltenu, na već spomenutoj blagajni NV arene dva sata prije početka susreta.

Sve eventualne dodatne informacije, kao i točnu lokaciju sektora i blagajni, moći ćete idućih dana, a najkasnije u srijedu, provjeriti i doznati na klupskoj web-stranici www.nk-osijek.hr.

Dalibor KELER
Eros Grezda pozvan za Albaniju

Krilni napadač Osijeka Eros Grezda našao se na popisu Cristiana Panuccia za albansku A reprezentaciju za nadolazeće utakmice. Albanija 2. rujna dočekuje Lihtenštajn, a tri dana kasnije gostuje kod Makedonije u Strumici.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike