Sport
DESCHAMPS IMA ŠIROK IZBOR ZA ZAMJENU

Kingsley Coman ni sam ne vjeruje u oporavak
Objavljeno 22. travnja, 2024.
Situacija je potpuno neizvjesna, ali 27-godišnji francuski reprezentativac i igrač minhenskog Bayerna Kingsley Coman mogao bi propustiti Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Uvijek dobro obaviješteni novinari L‘Equipea nisu optimistični da će se oporaviti do prvenstva u Njemačkoj, te pišu kako je moguće da ne bude dio "tricolora". Naime, francuski krilni napadač ove sezone upisao je 27 nastupa, pet pogodaka i tri asistencije za minhenski klub, no puno utakmica propustio je zbog problema s ligamentima koljena, a sada muku muči s aduktorom.

Coman navodno ni sam ne vjeruje da će na vrijeme zaliječiti ozljede kako bi se našao na popisu francuskog izbornika Didiera Deschampsa, čija će momčad biti u skupini D s Nizozemskom, Austrijom i Poljskom. Umjesto Comana, navodi L‘Equipe, Deschamps, koji ima velik izbor igrača, mogao bi pozvati PSG-ova Bradleya Barcolu ili Moussu Diabyja iz Aston Ville.

Coman je u karijeri nastupao za PSG, Juventus i Bayern, u kojem je od 2015. i ugovor mu vrijedi do 2027. godine. Za francusku nacionalnu vrstu skupio je 55 nastupa i postigao osam pogodaka, s “tricolorima” je 2021. osvojio Ligu nacija, a 2022. u Kataru bio svjetski viceprvak. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 65 milijuna eura, ali koliko god vrijedio, možda neće na Euro jer ozljede mu stvaraju velik problem, aduktor nije u redu i teško je vjerovati da će se oporaviti do trenutka kad Deschamps treba okupiti momčad, koja u Njemačku ide puna ambicija okititi se naslovom prvaka Europe. I. Li.
Možda ste propustili...

PROLONGIRANA ODLUKA O POBJEDNIKU I PREMIJERLIGAŠU

Brokeri uzvratili istom mjerom, u utorak majstorica na Kozali

PRVA HRVATSKA LIGA RUKOMETAŠICA

Dobra domaća izdanja preslikati na Gripama

Najčitanije iz rubrike