Mozaik
UOČI NASTUPA U LISINSKOM

Danijela Martinović predstavila novu pjesmu “Žena”
Objavljeno 10. travnja, 2024.

Danijela Martinović predstavila je novu pjesmu "Žena". Glazbu, aranžman i produkciju potpisuje cijenjeni slovenski autor Raay, stihove je napisao jedan od najvećih hrvatskih tekstopisaca Nenad Ninčević.



- Pjesmu posvećujem ženama svih životnih dobi i vjerujem da nema ni jedne koja se u njoj neće pronaći na neki svoj način. Otpjevala sam je iz srca i za sve nas.

 

 

Upravo je snaga žene u njezinoj tajanstvenosti, krhkosti, nježnosti, intuitivnosti, pameti, snalažljivosti, instinktu i u svemu onom što je u suprotnosti sa snagom kakvom poznajemo i kako je najčešće definiramo. Narod kaže da se na muci poznaju junaci, a ja kažem: Na muci se poznaju i junakinje. Jer danas biti žena, pred koju se stavljaju brojni izazovi, a u svakom od njih traži se da bude najbolja - junački je čin. Žena zna kako kroz patnje i sudare života formirati osobnost. Žene su se dokazale i u dobru i u zlu, u mogućim i potpuno nemogućim situacijama pokazavši svoju nadljudsku energiju i snagu - kaže Danijela, koja će novu pjesmu promovirati uživo 15. svibnja u Lisinskom, za kada najavljuje večer koja sigurno neće pasti u zaborav. T.K.

Možda ste propustili...

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

Najčitanije iz rubrike