Mozaik
VLADO KALEMBER & SREBRNA KRILA

Nakon 12 godina izdaju svoj novi studijski album "Opasno je ljubit ženu"
Objavljeno 27. travnja, 2024.
Nakon dugog iščekivanja Vlado Kalember, jedan od najpoznatijih hrvatskih vokala i najveći šarmer u regiji, sa svojim bendom Srebrna krila objavljuje novo studijsko izdanje "Opasno je ljubit ženu".

Nakon dugih 12 godina i albuma "2012" novi studijski materijal dolazi s najavnim istoimenim singlom uz prateći videospot, koji se može okarakterizirati kao snažna pjesma koja tematizira ljubavne veze i sve izazove koje one donose. Nadahnuta stvarnim iskustvima i stečenim spoznajama od samih pripadnica nježnijeg spola, pjesma nosi važnu poruku o ljubavi, poštovanju i borbi za svoju sreću.

Jedna od najrespektabilnijih grupa na ovim prostorima, s Vladom Kalemberom, uz svježe objavljeni dugoiščekivani materijal blista novim sjajem, te će zasigurno privući sve dosadašnje vjerne fanove tog zvjezdanog sastava, ali i neke nove, buduće ljubitelje domaćeg pop-rocka. Kalemberov prepoznatljiv glas, melodični aranžmani i emotivni tekstovi čine ovaj album nezaobilaznim za ljubitelje kvalitetne glazbe, a "Opasno je ljubiti ženu" definitivno će osvojiti srca slušatelja.

Novi album "Opasno je ljubit ženu" objavljen je u digitalnom obliku i donosi nam četiri dosad neobjavljene pjesme - "Ljubav je gdje si ti", "Ne mogu da te ne volim", "Rođendan" i najavni istoimeni singl. Također, na jednom mjestu album okuplja već provjerene hit-singlove "Je li ti žao zbog nas", "Kopija", "To sam ja", "Ljubav ima tvoje oči", "Slušaj" i svevremenski hit "Ana" u novom aranžmanu i zapaženoj transformaciji u duetu Vlade Kalembera i Darka Capa te prekrasnoj glazbenoj suradnji s našom najpoznatijom violončelisticom Anom Rucner, čiji je instrument obogatio taj svevremenski klasik uzvišenom notom.

Novo glazbeno ostvarenje jednih od najvećih glazbenih imena regije ujedno je i album koji će vas dirnuti, inspirirati i podsjetiti na najvažnije vrijednosti u životu. Stoga zavirite u svijet Vlade Kalembera i dopustite da vas njegova glazba preplavi emocijama i saznajte koliko je opasno ljubiti ženu... T.K.
Najčitanije iz rubrike