Mozaik
NAKON ŠEST GODINA STANKE

Sia napokon objavila novi studijski album
Objavljeno 3. svibnja, 2024.
Globalna superzvijezda Sia objavila je "Reasonable Woman" - svoj prvi samostalni album od 2016. Album, prepun pop-savršenstva koje samo Sia može stvoriti, sadrži vrhunske singlove koji su publici već vrlo dobro poznati poput "Gimme Love", "Fame Won‘t Love You" s Paris Hilton, plesni hit "Dance Alone" s Kylie Minogue", "Incredible" s Labrinthom te "I Forgive You". Već objavljene pjesme s albuma "Reasonable Woman" dosad su prikupile više od 200 milijuna streamova diljem svijeta, a Sia je primila prestižnu APRA nagradu za najizvođeniji australski rad u inozemstvu.

Osim spomenutih suradnji, na albumu se također nalazi i ona s Tierom Whack, Kaliii i Jimmyjem Jolliffom - pjesma "Champion", zajedno s dosad neobjavljenim pjesmama poput "Immortal Queen" na kojoj joj se pridružuje Chaka Khan, koja je nedavno bila uz Siju na ceremoniji uvrštenja u Rock and Roll Hall of Fame 2023. Osim gostujućih vokala album je nastao uz mnoštvo nevjerojatnih suradnika, producenata, koautora, inženjera, među kojima se nalaze: Jesse Shatkin, Greg Kurstin, benny blanco, Jim-E Stack, Rosalía, bülow te mnogi drugi.

Sia je jedinstvena umjetnica koja se transformirala iz tražene indie pop-pjevačice u globalnu superzvijezdu, a osim što piše i producira glazbu za mnoge druge glazbenike stvorila je mnoštvo hitova. Čak šest njezinih pjesama nalazi se u klubu milijardera na Spotifyju. T.K.
Najčitanije iz rubrike