Mozaik
KONCERTNA SENZACIJA KOJA SE NE PROPUŠTA

4 tenora u sklopu turneje
nastupaju i u Ernestinovu
Objavljeno 29. travnja, 2024.
Koncertna senzacija 4 tenora protekle je nedjelje, 28. travnja, zapjevala na rasprodanom koncertu u Zaprešiću, u petak, 3. svibnja, nastupa u Splitu, a približio se i dugoočekivani zagrebački koncert. Svaki koncert 4 tenora nosi notu svježine uz konstantu visoke kvalitete i odlične atmosfere, pa ulaznice za njihove nastupe nestaju velikom brzinom. Tako je bilo i za njihov koncert u sklopu 14. glazbene svetkovine, jedne od najvažnijih glazbenih manifestacija u Zaprešiću. U nedjelju su u jedinstvenom prostoru Vršilnice u Novim dvorima bana Josipa Jelačića publici predstavili bogat repertoar u odličnoj atmosferi.

Posebno će veselo ovih dana biti u Splitu - bliži se Sudamja, blagdan svetog Dujma i Dan grada. 4 Tenora - Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Filip Hozjak i Marko Pecotić Peco na Pjaci će sa Splićankama i Splićanima zapjevati 3. svibnja. Opernim arijama i kanconama, hrvatskim i stranim evergrinima, hitovima iz mjuzikala, rock i pop izvedbama planiraju sve uvesti u slavljeničko raspoloženje.

Ljubitelji dobre glazbe odbrojavaju još sitno i do njihova nadolazećeg zagrebačkog koncerta, 12. svibnja u KD-u Vatroslava Lisinskog, iza kojeg stoji poseban koncept, nazvan "Vokalna šetnja glazbenim desetljećima". Rasprodan više od mjesec dana unaprijed, koncert omiljenih Tenora uz Orkestar Josipa Cvitanovića i posebnog gosta Martina Kosovca s hitovima domaćih autora i izvođača pokazat će bogatstvo hrvatske glazbe od 60-ih godina prošlog stoljeća do danas.

Veliko zanimanje publike potaknulo ih je na još jednu "Vokalnu šetnju glazbenim desetljećima". "Sa zadovoljstvom publiku možemo pozvati u hram glazbe u srcu Zagreba, osim 12. svibnja., na još jedan koncert, 5. lipnja! Hvala svima na velikom interesu, ovakvo povjerenje pravi je vjetar u leđa koji planiramo nagraditi izvanserijskim koncertima", najavili su omiljeni Tenori još jedan koncert, 5. lipnja u Lisinskom, a veliko je zanimanje odmah zavladao i za njega.

Također, Tenori će zapjevati u Sutivanu 17. svibnja, a u sklopu ljetne turneje otkrivaju da će koncerata biti, između ostalog, i u Murskom Središću (21. lipnja), Privlaci (19. srpnja), Orebiću (20. srpnja), Dubrovniku (21. srpnja), Ernestinovu (28. srpnja), Dobrinju (1. kolovoza), Kraljevici (2. kolovoza), Cavtatu (3. kolovoza) i Šibeniku (30. kolovoza). T.K.
Možda ste propustili...

BABY LASAGNA STIGAO NA GLAVNI ZAGREBAČKI TRG PRED ODUŠEVLJENE OBOŽAVATELJE

Dali smo sve od sebe, mislim da ste vi to primijetili

Najčitanije iz rubrike