Regija
CRVENI KRIŽ SLATINA

Uskrsni ZOO za mališane
Objavljeno 28. ožujka, 2024.
SLATINA



GD Crvenoga križa Slatina i ove je godine uoči uskrsnih blagdana za najmlađe sugrađane organiziralo malu izložbu malih životinja. Mališani su dolazili vidjeti, a usput i pomilovati, kuniće, janjce i kozliće. Zečeve je za izložbu posudio Goran Draksler iz Slatine, a janjce i jariće Ante Škrobić iz Huma i obitelj Šterl iz Nove Bukovice. Životinje su došli pogledati mališani nižih razreda sa svojim učiteljicama i vrtićke skupine sa svojim odgajateljicama.

– Naš mali ZOO doista je dobro posjećen, razdragana djeca uživala su, a poneki su se i pribojavali malih ljubimaca jer su ih vidjeli prvi put – rekao je ravnatelj GDCK-a Vladimir Jelenčić.

Tisuću čokoladnih uskrsnih jaja podijeljeno je polaznicima vrtića Zeko i Suncokret te ostaloj djeci koja su posjetila mali ZOO, a 300 jaja darovano je Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Jaglac u Orahovici i Kristovoj pentekostnoj crkvi u Orahovici. Podijeljeni su i pokloni koje su proteklog vikenda putujući kroz Francusku, Njemačku, Austriju i Sloveniju po snježnom vremenu dopremili članovi humanitarne udruge Living Life iz Eastbournea u Engleskoj Ian Booth i Luke Trott. P.Ž.
Možda ste propustili...

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

“ANTUN HORVAT” NA NATJECANJU WORLDSKILLS CROATIA 2024.

SSŠ domaćin u disciplini Pekarstvo

Najčitanije iz rubrike