Sport
GORICA MOŽE BITI JOŠ I ZADOVOLJNA

Odradili smo sve onako baš kako smo i planirali
Objavljeno 29. siječnja, 2023.
Nogometaši Osijeka su u Gradskom vrtu nadigrali Goricu i zasluženo ostavili sva tri boda kod kuće.



- Bilo je vrlo dobro tijekom cijele utakmice. Pohvala svim igračima, ne samo onima koji su započeli utakmicu i odigrali je do kraja nego i mladićima koji su ušli s klupe jer smo svi dali maksimum. Pokazali smo da smo prava momčad. Želimo držati visok tempo od prve do posljednje minute, na tomu radimo svakoga dana na treninzima, a protiv Gorice smo uspjeli odraditi sve što smo planirali - istaknuo je nakon nedjeljne pobjede bijelo-plavih Šime Gržan.



Osječani su bili raspoloženi, od prve minute su krenuli u napad i nisu stali. Zabili su dva pogotka, a obzirom što se događalo na travnjaku, Goričani mogu biti zadovoljni što su poraženi samo 2:0. Dvaput ih je spasila vratnica, a jednom su izbacili loptu s gol-crte.



- Nastojimo ne stati kada zabijemo gol, nego nastaviti dalje, krenuti po drugi, eventualno i treći. U prvom poluvremenu smo doista imali puno šansi, u nekoliko navrata lopta naprosto nije htjela ući u mrežu, ali smo u drugom dijelu zabili taj drugi gol i mirno priveli utakmicu kraju. Što se mene tiče, svaki put dajem svoj maksimum baš kao i ostali suigrači. Pobjeda je uvijek zasluga cijele momčadi, tako je i ovaj put - dodao je Gržan. I. Li.
Možda ste propustili...

NOVA POBJEDA NOGOMETAŠICA OSIJEKA

Hajduk razbijen petardom u nastavku

PLAY-IN NA NBA PARKETIMA

Sixersi na Knickse, Miami na popravni

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike