Regija
ZAVRŠEN PROJEKT

Uređen prilaz središtu grada
Objavljeno 24. rujna, 2020.

NAŠICE - Završen je projekt uređenja dijela Radićeve ulice u Našicama kojim je uređen još jedan prilaz središtu grada. Projektom je obnovljena i Školska ulica i dio Ulice Augusta Cesarca kako bi se osigurao kvalitetniji pristup našičkoj osnovnoj i srednjoj školi.

Nadzorni inženjer Darko Peko rekao je kako je predmet ugovora bila rekonstrukcija Radićeve ulice od križanja sa Školskom do Tavanačke ulice kao i rekonstrukcija Školske ulice, prilikom čega je rekonstruirana oborinska odvodnja, pješačka staza, kolni prilazi te sam kolnik. Kvaliteta rada je bila kontrolirana kontinuirano i zadovoljeni su svi kriteriji projekta izvedeni u roku od četiri mjeseca, istaknuo je Peko.

Gradonačelnik Josip Miletić zahvalio je svim sugrađanima na razumijevanju što su u prethodnom razdoblju morali koristiti obilazne pravce.

- Ulica sada izgleda ljepše, uređenije, a podigli smo i sigurnost djece u prometu. U Radićevoj ulici uređena je i rasvjeta po najnovijim standardima. Vrijednost cjelokupne investicije je oko tri milijuna kuna. Zahvaljujem i izvođaču radova, tvrtki Osijek Koteks, nadzornom inženjeru, stručnim službama grada i svima onima koji su sudjelovali u realizaciji ovog važnog projekta za Našice. U sklopu ovog projekta nastavit će se suradnja sa Županijskom upravom za ceste – rekao je Miletić te najavio nastavak uređenja prilaza središtu grada iduće godine. M.Ku.

Možda ste propustili...

NASTAVAK DRŽAVNOG LIDRANA - DOMAĆIN VINKOVAČKA GIMNAZIJA

Svoje umijeće u literarnom, dramskom i novinarskom radu pokazuju srednjoškolci

USPJEŠNA SURADNJA GRADA I NAŠIČKE RAZVOJNE AGENCIJE NARA

Osigurano 1,64 milijuna € za projekte

Najčitanije iz rubrike