Osijek
U ESSEKER CENTRU

U nedjelju otkačeno plesni maskenbal za najmlađe
Objavljeno 11. veljače, 2020.
U nedjelju, 16. veljače 2020., s početkom od 16 sati ekipa iz Plesnog studija SHINE i Društva “Naša djeca” Osijek pripremaju “Otkačeno plesni maskenbal” - za sve djevojčice i dječake, neovisno o tomu jesu li redovni članovi udruga.

Na maskenbalu je predviđeno kako će sudjelovati oko 200 članova plesnih i dramskih skupina Plesnog studija SHINE, koji će i ove godine dati podršku kreativnom stvaralaštvu i dramskim nastupima djece i mladih. “I ove vas godine očekuje bogat i raznovrstan program: kreativni kutak pod vodstvom Jasne Komendanović, razne kreativne igre, karaoke, Dodo Magic Show, interaktivne kreativne i likovne radionice (crtanje, pravljenje i oslikavanje maski), i to u partnerstvu s udrugama Slama Land Art, PLANTaža, ReArt, KultAkt i PARTWISH i sponzorstvom tvrtke Magnus Lux”, pojašnjavaju organizatori maskenbala.

Za osiguranje najluđih maski i frizura plesnog ansambla bit će zaslužena Sofija Nikšić i studio Glamur, a za trajno očuvanje uspomena na ovaj događaj pobrinut će se fotomađioničar Tomislav Šilovinac.

Organizatori su za djecu osigurali grickalice, sokove i krofne. E. Nenadić
Možda ste propustili...

TURNIR U ŠAHOVSKOM DOMU ZRINJEVAC

Dinko Huis osvojio 9. brzopotezni turnir

UČITELJI OŠ FRANA KRSTE FRANKOPANA NA ISLANDU

Mali Islanđani od svoje 6. godine imaju domaćinstvo

UZ STRUČNO VODSTVO RAMONE ANE DAVIDOVIĆ

Šetali se i upoznali osječke divove

Najčitanije iz rubrike