Sport
HRVATSKA TENISKA REPREZENTACIJA TRAŽI IZBORNIKA

Goran i Ljubo zahvalili se na pozivu
Objavljeno 5. prosinca, 2019.
Hrvatski teniski savez prošlog je mjeseca, uoči puta na finalni turnir Davis Cupa u Španjolsku, s klupe reprezentacije maknuo našeg dugogodišnjeg izbornika Željka Krajana i najavio: "Nakon Davis Cupa krećemo u potragu za novim izbornikom." Hrvatsku tenisku vrstu je na završnici u Madridu kao privremeni izbornik vodio Franko Škugor, a Savez još nije našao rješenje za prazno mjesto. Kao mogući Krajanovi nasljednici spominjali su se Goran Ivanišević i Ivan Ljubičić, to su ljudi koje su za izbornika željeli i naši tenisači, ali ni jedan od njih ne želi na izborničku klupu.

- Bio sam na sastanku s čelnicima HTS-a i predložio im najbolje moguće rješenje - rekao je Ivanišević za HRT otkrivši da izbornik neće biti ni Ivan Ljubičić.

- Nadam se da će Hrvatska uskoro dobiti novog izbornika. Ivan i ja pristojno smo se zahvalili na pozivu, ali novi izbornik imat će našu podršku - dodao je Ivanišević.

Na klupu naše izabrane teniske vrste mogao bi Splićanin Vedran Martić, koji radi sa 17. tenisačem svijeta Karenom Hačanovim.

- Igrači žele Martića, u dobrim je odnosima s njima. Bilo bi idealno da on prihvati tu ulogu i nadam se da će tako i biti. U protivnom ćemo ga ‘‘polomiti‘‘ - dodao je u svom stilu Goran Ivanišević. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike