TvObzor
STORMZY SINGLOM "OWN IT" NAJAVLJUJE NOVI ALBUM

Heavy Is The Head - uzbudljiv povratak na scenu višestruko nagrađivanog glazbenika
Objavljeno 29. studenog, 2019.
Stormzy je u listopadu osvanuo na naslovnici TIME Magazina, u kojemu je proglašen jednim od predvodnika nove generacije

Nakon što je početkom prošlog jedna najavio dugo iščekivani drugi album "Heavy Is The Head", britanski glazbenik Stormzy predstavio je najnoviji singl "Own It", na kojemu je talent udružio s glazbenim rekorderom Edom Sheeranom i nigerijskom afrofusion zvijezdom Burna Boyjem.

Singl "Own It" još je jedno iznimno izdanje suvremenog glazbenika i popraćeno je videospotom u režiji Nathana Jamesa Tetteyja. Videouradak sniman je na atraktivnim lokacijama diljem Londona i savršeno utjelovljuje party atmosferu nove pjesme.

Najavljeni album "Heavy Is The Head" predstavlja uzbudljiv povratak na scenu višestruko nagrađivanog glazbenika. Album je producirao sam Stormzy te je pomno izabrao gostujuća, sve redom vrlo uzbudljiva, glazbena imena - abecednim redom to su Aitch, Burna Boy, Ed Sheeran, Headie One, H.E.R., Tiana Major9 i YEBBA.

Stormzy je do današnjeg predstavljanja singla "Own It" otkrio još tri od šesnaest novih uradaka koji će svoje mjesto naći na novom albumu, ostavljajući nas u slatkom iščekivanju sljedećih dvanaest. Prvi singl "Vossi Bop" objavljen je u travnju i ujedno je prvi glazbeni uradak koji je slavni reper objavio nakon dvije godine kreativne pauze. Britanski reper oborio je ovom pjesmom rekorde u broju digitalnih streamova te osigurao svoj prvi broj jedan na službenoj UK top-listi. Nedugo nakon toga objavio je singl "Crown" te potom i "Wiley Flow", kojim je odao počast britanskom MC-ju i producentu Wileyju. Najava albuma stigla je nedugo nakon što je Stormzy osvanuo na naslovnici TIME Magazina kao “jedan od deset najznačajnijih predvodnika nove generacije.” Osim što mu se priznaju zasluge za evoluciju urbanog glazbenog krajolika, Stormzy se u samo nekoliko godina aktivne karijere istaknuo kao istinski društveni aktivist te je zahvaljujući svom angažmanu postao jedna od najimpozantnijih kulturnih ličnosti u Velikoj Britaniji. Zahvaljujući kreativnom zanosu i strastvenoj podršci obožavatelja, Stormzy je sada ponosni vlasnik više od 25 nagrada struke. (N.K.)
Možda ste propustili...

MOVIE GENERATION TV: PREMIJERA NOVE RASKOŠNE DRAMSKE SERIJE

Kuća Beecham početak britanske kolonijalne vladavine u Indiji

PREMIJERA HBO EUROPE PROJEKTA “KOD KUĆE: POLJSKA”

Četrnaest kratkih filmova o izolaciji

DOMA TV: TREĆA SEZONA AKCIJSKE SERIJE "SUPERGIRL"

Novinarka, članica tajne vladine organizacije i superjunakinja