TvObzor
FESTIVAL SE VRAĆA U ĐAKOVO 14. I 15. LIPNJA

Galopiranje uz Bareta, Letu štuke, Brkove i M.O.R.T.
Objavljeno 22. ožujka, 2024.

Treće izdanje Galoop festivala vraća se u Đakovo 14. i 15. lipnja, a u Strossmayerovu parku ugostit će neka od najaktualnijih imena naše scene. Tijekom dva dana nastupit će Brkovi, Savršeni marginalci, Debeli predsjednik, Bare i Majke, Letu štuke i M.O.R.T..



Od rasprodanog premijernog izdanja do krcatog prošlogodišnjeg Galoop festival do sada se pokazao kao događaj koji s lakoćom okupi više od tisuću ljudi po danu i ponudi sjajnu postavu izvođača. Ove godine festival se vraća na istu lokaciju u istom konceptu od dva dana sa po tri izvođača.

Galopiranje u ljetne dane počinje u petak, 14. lipnja, kada dolaze Brkovi, punk-folk-wellness senzacija, a nastup je dio velike regionalne turneje kojom slave 20 godina rada. Pridružuju im se Savršeni marginalci, koje čine Suba, Zoki i Šoki iz Hladnog piva te Krmpa iz Deafness by Noise, a svirat će old school Hladno pivo. Prvog dana nastupit će i hardcore punkeri iz Osijeka Debeli precjednik.

Drugog dana, u subotu, 15. lipnja, na pozornicu se penju veliki Goran Bare i njegove Majke, a po mnogima najveći rock-pjesnik ovih prostora provest će publiku kroz više od tri desetljeća karijere i najvažnije himne rock-antologije. Nastupaju i Letu štuke, sarajevski sastav predvođen jednim od najutjecajnijih pop-rock autora ovih prostora, Dinom Šaranom. Pridružuje im se sinjska punk-rock/blues četvorka M.O.R.T., vlasnici jednog od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma “Samo hrabro i bezveze”, a nastupit će i demobend iz Đakova Into the Dusk.

Za festivalsku ulaznicu treba izdvojiti 24 eura, a cijena će biti aktualna do 15. travnja, dan poslije cijena se penje na 28 eura, a na dan događaja za festivalsku ulaznicu trebat će izdvojiti 30 eura. Dnevna ulaznica stoji 14 eura, a cijena će vrijediti do 15. travnja, dan poslije cijena se penje na 16 eura, a na dan događaja za pojedinačnu ulaznicu trebat će izdvojiti 20 eura. Ulaznice su dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventima kao i online na www.eventim.hr, a u Đakovu u cafe-barovima Jazz i Fontana te u prostoru M.art u Ulici bana Jelačića 69. D.M.
Možda ste propustili...

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

Najčitanije iz rubrike