Regija
PRIZNANJE PODGORAČANIMA

Osnovna škola Hinka Juha ugostila je prvi Lino višebojac
Objavljeno 11. listopada, 2019.
Podgorač je lani bio najbolji domaćin Line višebojca pa je zasluženo otvorio 14. sezonu

Osnovna škola Hinka Juha prošle je godine prvi put ugostila Linu višebojca, smotru sportske igre i kreativnosti u organizaciji Sportskih novosti i Podravke, te svojim trudom zaslužila priznanje za najboljeg domaćina u 13. sezoni Lino višebojca. Time je dobila čast otvaranja 14. sezone, ovog najdugovječnijeg sportsko-zabavnog projekta.


Lino je i ove godine dočekan uz gromoglasni pljesak, pjesmu i vatreno navijanje mališana iz Podgorača te područnih škola iz Budimaca, Stipanovaca, Razbojišta i Poganovaca. Dobrodošlicu svim učenicima i sportašima poželjela je ravnateljica škole Zdenka Vukomanović, koja je bila iznimno zadovoljna što se baš u ovoj školi otvara Lino višebojac.

- Puno sreće u natjecanju - poručila je Vukomanović. Natjecatelje su, kao i prošle godine, podržali i poznati našički sportaši, igrači Rukometnog kluba Nexe, Fran Mileta i Marko Buvinić, koji su djecu dodatno motivirali i poticali njihov sportski duh tijekom natjecanja. Osnovnoškolci, od 5. do 8. razreda, odmjerili su snage u nogometu, rukometu, skakanju u vreći, povlačenju užeta, trčanju štafete i košarci. Ove su godine Marko Balentić i Vanesa Kušić prikupili najviše bodova u svim kategorijama i ponijeli titulu najboljih sportaša te će predstavljati boje svoje škole u finalu Lino višebojca sljedeće godine. Uz Linu, domaćini su ponovo potvrdili svoju titulu te posebno obilježili ovaj događaj kulturno-umjetničkim programom.

Ivona Ćosić
Možda ste propustili...

OSNOVNA ŠKOLA DOBRIŠA CESARIĆ POŽEGA

Čestitka učenika za Dan planeta Zemlje

DRUGI HUMAITARNI KONCERT POŽEŠKOG TAMBURAŠKOG ORKESTRA

Idemo dalje za Luku

PREDSTAVLJENA DRUGA PJESNIČKA ZBIRKA

’’Študiranja gospoje Šokice’’ Sandre Kopić

Najčitanije iz rubrike