TvObzor
GISELE BUNDCHEN

Svijet mi se srušio kad mi je suprug rekao da čeka dijete s bivšom djevojkom
Objavljeno 20. rujna, 2019.
U mladosti je prolazila teške psihičke faze, razmišljala je i o samoubojstvu, no zahvaljujući liječnicima uspjela je konce života ponovno uzeti u svoje ruke

Kad vide Brazilku Gisele Bundchen, svi prvo pomisle da živi savršen život. No, Gisele ima svoje probleme i teške trenutke, kao i sve druge žene, što je potvrdila u svojoj biografiji “Moj put do smislenog života”. Donedavna najveća zvijezda među supermodelima i najplaćenija manekenka na svijetu koja se od profesionalne manekenske karijere oprostila prije četiri godine, hrabro je priznala da je u mladosti prolazila teške psihičke faze, zbog kojih je čak razmišljala o samoubojstvu.

Spoj naslijepo
Zahvaljujući liječnicima uspjela je konce života ponovno uzeti u svoje ruke. Osim ovih detalja iz svog privatnog života Gisele je u knjizi opisala i trenutak kad je saznala kako njezin sadašnji suprug, igrač američkog nogometa Tom Brady, čeka dijete s bivšom djevojkom. Podsjećamo, Gisele i Tom u braku su od 2009. godine i imaju dvoje djece, sina Benjamina Reina (9) i kćer Vivian Lake (6). Par se upoznao i zaljubio na spoju naslijepo koji su im organizirali zajednički prijatelji.

Na početku veze, piše Gisele, suočila sam se s velikim problemima. Nakon samo dva mjeseca veze, Tom joj je priznao kako je njegova bivša djevojka, glumica Bridget Moynahan (47), zvijezda filma “Djevojke iz Coyote bara” i TV serije “Blue Bloods”, trudna i da čeka njegovo dijete. Bridget je ostala u drugom stanju krajem 2006. godine, malo prije prekida s Tomom. Par se razišao nakon dvije godine veze.

- Bilo mi je nevjerojatno teško. Svi mediji su pisali o tome. Svijet mi se u sekundi okrenuo naglavačke. Bilo je to bolno razdoblje, ali danas se osjećam blagoslovljeno što je Tomov sin John Edward, koji danas ima 11 godina, dio mog života – kazala je Gisele.

Podsjetimo, slavna Brazilka bila je pet godina u vezi i s holivudskim zavodnikom Leonardom DiCaprijem, što je ujedno njegova najduža veza. Glumac je atraktivnu manekenku zamijetio tijekom jedne revije te joj poslao cvijeće.

Veza s DiCaprijem
Prvi pokušaj udvaranja nije uspio, jer je ona u to vrijeme bila u vezi s manekenom Scottom Barnhillom. Gisele je u međuvremenu prekinula vezu, a onda ju je s glumcem spojio zajednički prijatelj. Leo se tada viđao s bogatašicom Paris Hilton, no prekinuo je taj odnos kako bi se ‘oslobodio’ za Gisele. Kad su 2000. potvrdili svoju vezu pred javnosti, mnogi su se nadali da će njihova ljubav završiti brakom te smatrali da su Leo i Gisele stvoreni jedno za drugo. Onda su nakon pet godina romanse prekinuli, jer se Leonardo, navodno, nije želio skrasiti, a ona je htjela zasnovati obitelj.

- Odlučila sam da se ne želim više uništavati cigaretama, alkoholom i preopterećivati poslom. Postala sam svjesna stvari koje ne želim više niti gledati niti konzumirati – objasnila je Gisele.

Adrian ANDREJEK
Možda ste propustili...

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

U KINIMA ZAIGRAO KRIMINALISTIČKI TRILER “UBOJITA SJEĆANJA”

Russell Crowe u misteriju potrage za ubojicom

Najčitanije iz rubrike