Regija
MEĐUNARODNI KONJIČKI TURNIR

Dibak, Cassottana i Vidačić najbolji
Objavljeno 26. lipnja, 2019.
PLETERNICA

U organizaciji Konjičkog kluba Pleternica, a uz pokroviteljstvo Grada Pleternice i Požeško-slavonske županije, završen JE trodnevni, 11. Međunarodni konjički turnir, ujedno i kvalifikacijski turnir za svjetsko prvenstvo i prvenstvo Republike Hrvatske. Pleternički hipodrom ugostio je ponajbolje europske vozače na međunarodnom konjičkom turniru. Za pobjedu u tri kategorije - dresura, maraton i vožnja preciznosti - borila su se ukupno 32 natjecatelja iz Hrvatske, Mađarske, Italije i Srbije.

Pobjednik je međunarodnog turnira Jozsef Dibak iz Italije, drugo mjesto osvojio je Luca Cassottana iz Italije, a treće predstavnik Hrvatske Marko Vidačić.

Pobjednik Hrvatske u vožnji jednoprega je Dario Dorušak, koji je vozio za klub domaćina - Konjički klub Pleternica, drugi je Ivan Nikolić, a treća je Katarina Ćorić, debitantica iz Đakovačke ergele.

U državnom prvenstvu dvoprega najbolji je Marko Vidačić iz Konjičkog kluba Osijek, drugi je David Sušac, prošlogodišnji nacionalni pobjednik, a treće je mjesto pripalo Josipu Anđanu.

Nagrade najboljim vozačima uručili su požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i njezini zamjenici Domagoj Katić i Anto Barbarić, nova predsjednica Konjičkog kluba Pleternica Marija Buće te predsjednik Konjičkog saveza Hrvatske Ivica Bogadi. B.S.T.
Možda ste propustili...

OPĆINA: OBAVIJEST, OPOMENA PA KAZNA

Za zapuštene okućnice kazne od 300 do 1300 €

AUSTRALSKA DOBRA PRAKSA

Edukacija: Briga o starijim osobama

DO VALENSA I IZ OSIJEKA I SL. BRODA

Vikend uz glazbu, craft pivo, stare vinile, stripove

Najčitanije iz rubrike