Sport
TURCI ZAINTERESIRANI

Fenerbahče bi rado doveo Mirka Marića
Objavljeno 15. svibnja, 2019.

Mirko Marić ove sezone igra najbolji nogomet u karijeri, a te sjajne partije s hrvatskih travnjaka nisu promaknule ni mnogobrojnim skautima koji po Lijepoj Našoj prate i traže igrače za europske klubove. Nedavno se spominjalo kako bi napadača Osijeka u svojim redovima rado vidio Glasgow Rangers, a sad se pojavila informacija kako je na Marića oko bacio i turski velikan Fenerbahče. Informaciju su plasirali turski mediji koji se pozivaju na dobro obaviještene izvore.

I dok Marić vodi borbu za najboljeg strijelca HNL-a i gura Osijek prema Europi, turski mediji pišu kako bi Fenerbahče doveo 23-godišnjeg hrvatskog napadača kao pojačanje za sljedeću sezonu. Fenerbahčeu je ovo jedna od najgorih sezona posljednjih godina, klub se nalazi na desetom mjestu tablice turskog prvenstva, a u momčadi je niz starijih igrača poput Škrtela, Valbuene, Soldada... kojih će se klub ovo ljeto najvjerojatnije riješiti. Fenerbahče ide u veliki remont momčadi, a Turci u nogometašu Osijeka vide čovjeka koji bi mogao predvoditi njihov napad i odlično se uklapa u novu igračku križaljku.
Turski mediji ne navode koliko je Fener spreman platiti za trenutačno najboljeg napadača Prve HNL, a pitanje je i koliko će Osijek tražiti za svog prvog "topnika".

 


 

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike