Sport
ZIMA UGROŽAVA PROLJETNI START

Zekića zabrinjava snijeg u Osijeku
Objavljeno 22. siječnja, 2019.

Vezani članci

NA POMOLU NOVI UNOSNI TRANSFER

Kopenhagen bi Mudražiju, Osijek traži tri milijuna eura

Nogometaši Osijeka dosad su u Rovinju imali idealne vremenske uvjete za pripreme. No, ostat će u Istri još samo do subote, a onda slijedi povratak u ledom i snijegom okovani Osijek. Vremenske prognoze za sljedeći tjedan nisu dobre jer najavljuju daljnje snježne padaline, a to je namrštilo trenera Zorana Zekića.

- Opet nećemo moći normalno trenirati, a pitanje je hoće li se moći igrati susret protiv Hajduka. Još mi je u sjećanju početak prošlog proljeća kada smo mjesec dana odgađali utakmice zbog snijega i posve ispali iz svih ritmova. Valjda se to neće ponoviti i sada - kaže trener bijelo-plavih.

Jedno od rješenja, bar za treniranje, bio bi produžetak boravka u Rovinju, no Zekić pola u šali pola u zbilji o toj temi kaže:

- Tri tjedna smo u komadu na pripremama i mislim da bi igrači pucali u mene kada bih se odlučio produžiti boravak u Istri. Valjda će se vrijeme u Osijeku smilovati i dopustiti nam koliko-toliko normalne uvjete za treniranje te odigravanje susreta protiv Hajduka. Nikada nisam bio pobornik odgoda ili preskakanja utakmica.

U neformalnim razgovorima spomenuo je kako bi čak bio spreman zamijeniti domaćinstvo sa Splićanima ako bi to bilo jedino rješenje za odigravanje utakmice. No, zasad se o takvoj mogućnosti još ne razmišlja previše. Ima još dovoljno dana za smirivanje vremena...D.Keler
Možda ste propustili...

GIMNASTIČKI SK U DOHI

Benović ušao i u finale preskoka

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

Najčitanije iz rubrike