Regija
VOLONTERI PRIPREMILI KVIZ

Natjecalo se pet osnovnoškolskih ekipa
Objavljeno 16. lipnja, 2018.

SLATINA
Pet ekipa učenika i volontera osnovnih škola Josipa Kozarca i Eugena Kumičića sudjelovalo je u edukativnom „Volontiram, srce diram“ kvizu znanja, koji je održan u Centru nevladinih udruga. Ekipe su odgovarale je na pitanja koja su za njih sastavili učenici i volonteri Industrijsko-obrtničke škole i Srednje škole Marka Marulića.
Uz obvezne kategorije Sport, Književnost, Povijest i Geografija, srednjoškolci su svojim mlađim kolegama ponudili i kategoriju Zanimljivosti, što je pridonijelo raznolikosti i atraktivnosti natjecanja.
Društvo Naša djeca Slatina kao nositelj projekta Volontiram, srce diram i organizator kviza zahvalio se na pomoći koordinatoricama srednjoškolskih volonterskih klubova Svjetlani Dupan i Silviji Štimac i njihovim volonterima, te Karlu Lokneru iz Kluba urbane kulture i Mateju Peretinu iz Udruge mladih Krik na pomoći u organizaciji kviza.
Ovoj zanimljivoj aktivnosti pridružile su se ravnateljica OŠ Josipa Kozarca Ksenija Vujanović Juras, koordinatorica školskog volonterskog kluba u toj školi Agata Bočkai i učiteljica OŠ Eugena Kumičića Silvija Mađarić.Petar Žarković

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike