Zdravlje
KNJIGA MOĆ ISTINE

Sami stvaramo svoju sudbinu
Objavljeno 9. travnja, 2018.

Pišući knjigu Moć istine htjela sam objasniti da svi mi sami sebi stvaramo svoju sudbinu. Kako bismo to razumjeli, moramo biti toga svjesni. Shvaćanjem istine o tome da mi u svakom trenutku možemo početi minjenjati i mijenjamo svoj život i život svih i svega oko nas omogućuje nam spoznaju da možemo promijeniti apsolutno sve. Nastojala sam objasniti na koji način mediji djeluju na nas. Osim toga napisala sam nekoliko smjernica kako se povezati sa svojim višim „ja“ te kako to povezivanje djeluje na jačanje samopouzdanja, pronalaženja mira u sebi, jačanje zdravlja i smanjivanja strahova koji postoje u mnogim aspektima života. Nastojala sam objasniti da nitko na nas ne može djelovati ako mu to ne dopustimo svjesno ili nesvjesno.

Mi nismo nemoćni kako nam žele prikazati mediji i osobe koje svakodnevno žele djelovati na nas tjerajući nas da razmišljamo kako oni hoće. Našim prihvaćanjem onog što nam nude sebi stvaramo štetu. Sve više je depresije u svijetu, bolesti, gladi, siromaštva. Bog nije Zemlju stvorio takvom niti je ljude ograničio. Zemlja je puna obilja i mogućnosti. Uvijek je tako i bilo. Tako je i sada. Zbog neznanja o našem bitku postoji tolika nesigurnost u svijetu i mišljenje da bi možda moglo prevladati zlo. Iz cjelokupne povijestiZemlje svima može biti jasno da to Bog nikada nije dopustio.

Od 1960. snažan je prodor pozitivne energije koja je omogućila ljudima da dođu do tekstova koji im donose spoznaju istine o životu i istine o Bogu. Otvaranje prema istinama izazvalo je drastičan pad negativne energije posljednjih dvadesetak godina. To nikako ne odgovara moćnicima i zato ljude bombardiraju svim mogućim negativnostima preko medija. To im neće uspjeti.

Bog sve ono što odluči provede u djelo. Bog želi da shvatimo bit svojeg postojanja i da počnemo živjeti u istini, jer istina oslobađa. Bog nam želi reći da nam je dao sva znanja kako bismo se oslobodili okova negativne energije i živjeli u istini koju je On stvorio za nas.

Život u istini jedini je ispravan put koji treba živjeti i jedini put prema Bogu.

Htjela bih napomenuti da je ovo nastavak moje prve knjige Moć ljudske energije, u kojoj sam nastojala objasniti na koji način funkcionira ljudsko tijelo, materijalno, psihičko, mentalno, duševno i duhovno, odnosno koliko našim mislima, prehranom, ponašanjem i djelima stvaramo naš život te kako to djeluje na nas same te našu bližu i dalju okolinu s obzirom na to da smo svi mi neraskidivo povezani. S obzirom na to da roditelji, mediji i okolina utječu odmalena na naš način razmišljanja, nastojala sam objasniti kako to utječe na nas, naše shvaćanje, stavove i djela u svakodnevnom životu odnosno kako to utječe na način na koji se osjećamo i privlačimo pojedine bolesti na sebe, odnosno na privlačenje određenih osoba i događaja u naš život, te koliko nas to određuje. Objasnila sam neke smjernice kako možemo izići iz neprihvatljivih, neugodnih i loših situacija, bilo da su osobne bilo poslovne naravi, te kako živjeti ispunjen i zdrav život.

Renata Francetić, mag. oec.

Najčitanije iz rubrike