Sport
ODBOJKAŠKA SUPERLIGA

“Mursaši” upisali prvu pobjedu
Objavljeno 15. listopada, 2017.

Drugo uzastopno domaćinstvo iskoristili su osječki odbojkaški superligaši na pravi način. Mursa-Osijek upisala je prvu pobjedu u sezoni, tri boda osvojena su u tri seta protiv debitanta u tom društvu, zagrebačkog Medicinara. Momčad koju vodi Nenad Komadina nije bezopasna, naprotiv, ima tu dosta igrača koji su prošli i onu najpoznatiju školu, Mladosti na Savi. Da su nezgodni, pokazali su to i na otvaranju prvenstva, kada su u pet setova nadigrali Centrometal. Ali u Gradskom vrtu, kamo su stigli s osam igrača, protiv raspoloženih “mursaša” nisu imali izgleda. Gosti su u prvom setu bili ravnopravan takmac, ali u preostala dva seta sve je bilo u znaku momčadi Davora Meringera. N. BENČINA

MURSA-OSIJEK               3
MEDICINAR                      0

OSIJEK - Mala dvorana Gradski vrt. Gledatelja: 50. Suci: Zamaklar i Horvat (oba Belišće)

MURSA-OSIJEK: Vojak, Brandić, Ilić, Jakovac, K. Šućur, Oršolić, Stanković, J. Šućur, Mijić, Matoković, Odobašić, Kraljević.

MEDICINAR: Dumbović, Šmitlehner, Pribanić, Skorin, Čičković, Martinko, Rendić, Nikolaus

REZULTAT PO SETOVIMA: 25:22, 25:16, 25:18

OSJEČANKAMA SET U RIJECI

U utakmicama 2. kola Superlige odbojkašica,slavonski dvojac vratio se s gostovanja bez bodova. Osijek je uzeo set u Rijeci, završilo je 3:1 (25:14, 19:25, 25:22, 25.15), a Nova Gradiška, očekivano, poražena je kod zagrebačke Mladosti sa 3:0 (25:17, 25.16, 25:16). U Prvoj ligi Vukovarke su slavile na gostovanju u Rovinju 3:0 (25:22, 25:9, 25:14), a Đakovčanke su jučer odradile domaćinstvo protiv splitskih Brda.

Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

Najčitanije iz rubrike