Sport
LJETNA PROVJERA RUKOMETAŠA

Osijek i Đakovo testirali snage u uvodu priprema
Objavljeno 20. kolovoza, 2017.

Pripreme odrađuju i rukometaši Osijeka i Đakova koji će i sljedeće godine igrati u Prvoj hrvatskoj ligi “sjever”, u hrvatskom muškm rukometu drugi rang natjecanja. U sklopu “Memorijala Saša Cesar Celje” Osječani i Đakovčani su u osječkoj dvorani Zrinjevac odigrali međusobni susret koji je bio prvi pravi test tijekom ljetnih priprema prije početka prvenstva. Premda u ovoj fazi rezultat i nije najvažniji, treba reći kako su Osječani slavili s 26:24 u utakmici u kojoj je domaćin u nekoliko navrata tijekom 60 minuta najveću prednost imao od pet pogodaka razlike. Najefikasniji u pobjedničkoj momčadi bio je Josip Repušić s devet pogodaka. Radi se o kadetskom reprezentativcu, koji je prošao kompletne pripreme uoči Svjetskog prvenstva u Gruziji, ali je ovaj put ostao “ispod crte”. Kod Đakovčana Čuk i Bolanča postigli su po pet pogodaka. K.L.

OSIJEK 26 (14)
ĐAKOVO 24 (13)

OSIJEK - Dvorana Zrinjevac. Suci: Boris Milošević i Matija Gubica.

OSIJEK: Kolar, Mudrovčić, Ištvanić 1, Radović 1, Šaravanja 1, Pavlović 1, Repušić 9, Ninaj, Goluža 3, Lukac, Barić 2, Kopić, Vuković 2, Grizelj 5, Pleše 1 i Barišić.

ĐAKOVO: Ostajmer, Tot, Perlić 4, Šimić, Perković, Bradarić, Kostić, Mandarić, Goluža 3, Čuk 5, Jukić 2, Bolanča 5, Ivanko 3 i Naletilić 2.

SEDMERCI: Osijek 1(1), Đakovo 4(2); iSKLJUČENJA: Osijek 10 minuta, Đakovo 10 minuta.

Možda ste propustili...

EURO PRED VRATIMA, A NIJEMCIMA U FOKUSU - IZBORNIK

Bayern kvari planove reprezentaciji

Najčitanije iz rubrike