Mozaik
TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley
Objavljeno 12. travnja, 2024.

Konačno je stigao teaser trailer za film "Joker: Folie à Deux", koji je vrlo brzo skupio višemilijunske preglede i oduševio gledatelje. Joaquin Phoenix i Lady Gaga kao Joker i Harley Quinn žele da znate kako sve što svijet sad treba jest - ljubav. Prva je to poruka teasera za film koji je kod nas dobio službeni prijevod "Joker: Ludilo u dvoje" i u kojem Phoenix reprizira svoju ulogu Arthura Flecka, za koju je nagrađen Oscarom, i koji se udružuje s Gagom, koja je jednako uvrnuta kao Harley Quinn (koja ima Oscara za pjesmu iz filma "Zvijezda je rođena").

 


Prilično mračna snimka vodi nas u Arkham Asylum, u kojem je Joker od kraja prvog filma, gdje će susresti svoju bolju polovicu. Nakon slučajnog susreta Joker i Harley Quinn će se zaljubiti i, sudeći po traileru, planirati bijeg iz zatvora, što će ih dovesti na ulice Gothama, na kojima će uživati, plesati i dijeliti svoju ljubav.



Prvi "Joker" postigao je neočekivani uspjeh sa zaradom većom od milijarde dolara, te je postao prvi film s oznakom R kojem je to pošlo za rukom, a bio je nominiran za 11 Oscara, od kojih je osvojio dva. "Joker: Ludilo u dvoje" u kina stiže 3. listopada ove godine, točno pet godina nakon prvog filma. T.K.

Možda ste propustili...

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

KONCERTNA SENZACIJA KOJA SE NE PROPUŠTA

4 tenora u sklopu turneje nastupaju i u Ernestinovu

Najčitanije iz rubrike