TvObzor
DOMAĆA HUMORISTIČNA SERIJA

“Minus i plus” na HTV2
Objavljeno 22. ožujka, 2024.

Dalmatinka Lucija i Zagrepčanin Kruno nakon samo mjesec dana poznanstva impulzivno su odlučili stupiti u brak. Nakon vjenčanja počinje pravo upoznavanje, začinjeno brojnim iznenađenjima. Lucija i Kruno posve su različitih karaktera i mentaliteta: ona je bezbrižna i vesela Dalmatinka, istovremeno lakomislena i površna, on je ozbiljniji, staloženiji, ali istodobno i paničar koji u svemu naslućuje katastrofu. Kada se tome pridruže i njihove osebujne obitelji, bit će potrebno mnogo ljubavi ne bi li se prevladale sve razlike.



U petak, 22. ožujka, na Drugom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV2) u 18.45 bit će prikazana prva epizoda humoristične serije “Minus i plus”.

Prva epizoda: Krunin novi klijent optužen je za seksualno uznemiravanje, a Luciji nije drago što je prihvatio taj slučaj. Uvjerena je kako će Kruno zbog slučaja zaraditi negativan publicitet koji će se onda prenijeti na nju i njihovu obitelj. I Krunina mama smatra da je to opasna tema, što je potiče na još jednu prepirku s mužem. Luciji iz Splita dolaze najbolje prijateljice kako bi zajedno otišle na Gibonnijev koncert...

Uloge u seriji “Minus i plus” tumače Iva Jerković, Igor Kovač, Ksenija Pajić, Damir Lončar, Arijana Čulina, Stipe Radoja, Glorija Dubelj, Ivana Gulin, Filip Radoš i Jelena Miholjević. Scenarist je Branko Ružić, režiju potpisuje Aldo Tardozzi, kostimografiju i scenografiju Vesna Librić, autor je Ognjen Sviličić, montažer Ivan Živalj, producent Damir Terešak (Maxima film), skladatelj Mate Matišić, direktor fotografije Filip Tot, a urednica Zinka Kiseljak. D.M.
Najčitanije iz rubrike