TvObzor
IMAT ĆE SAMO ŠEST EPIZODA, ALI BROJ PAROVA OSTAJE JEDNAK

13. sezona showa “Zvijezde pjevaju” počinje krajem ožujka
Objavljeno 15. ožujka, 2024.
Ocjene i komentare davat će omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja

Popularnu zabavnu emisiju “Zvijezde pjevaju” i ovog ćemo proljeća gledati na programu Hrvatske radiotelevizije. Show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, koji se prati i na malim i na velikim ekranima gledatelji će moći pratiti od subote, 30. ožujka, na Prvome programu Hrvatska radiotelevizije (HRT-HTV1).



Iznimno, ova će sezona imati samo šest epizoda, ali broj parova ostaje jednak. Zato će posebno uzbudljiva biti peta epizoda, kada će show napustiti dva para, a u finalu opet ćemo o pobjedniku odlučivati u dva dijela emisije, između tri finalista. Društvene mreže showa već su itekako aktivne, stoga, ako već niste, brzo ih zapratite na Instagramu, Facebooku i TikToku.

Atraktivni, nasmijani i pjevački odlični parovi trinaeste sezone su: bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipović i Bojan Jambrošić; koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl; voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić; paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković; glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo; plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać; glumica Dea Presečki i Dino Petrić te radijska voditeljica Ivana Mišerić i Alen Đuras.

Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Dino Petrić i Neda Parmać, ali oboje već ima mentorskih iskustava, pa ne sumnjamo da će biti izvrsni poput svojih iskusnijih kolega. Urednica showa Uršula Tolj jednako je uzbuđena i u svojoj šestoj sezoni, ne krijući zadovoljstvo što će i ovaj put “dirigirati” ekipom.

- U novoj sezoni donosimo i jedan novi žanr - etno, za koji smo uvjereni da će donijeti svježinu, širinu i iznenađenja. U finalnoj emisiji ostavljamo lanjsku novinu koja se svima jako dopala - parovi će izvesti pjesme koje su zvijezdama obilježile život - istaknula je Uršula Tolj.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

- I ove sezone obećavamo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj u udarnom terminu subotom na HTV1 - poručuju s HRT-a.

Redatelj emisije “Zvijezde pjevaju” je Tihomir Žarn, scenarist Alen Đurica, voditelji su Barbara Kolar i Duško Ćurlić, a urednica Uršula Tolj. Trinaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitirat će se uživo, a moći ćete je pratiti i na HRT-ovu YouTube kanalu, na multimedijskoj platformi HRTi, kao i na HRT-ovim društvenim mrežama i web-stranici www.hrt.hr. D. Miklić
Možda ste propustili...

U PETOJ SEZONI SERIJE “ROOKIE”

Bivši novaci sada su mentori

OČEKUJE NAS DEVETA EPIZODA SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Ove nedjelje stiže gost iznenađenja

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike