Sport
HOĆE LI OTIĆI KAPETAN BIJELO-PLAVIH?

Stigla zanimljiva
ponuda za Škorića
Objavljeno 10. siječnja, 2023.

Vezani članci

POSAO ZAVRŠEN, OSIJEK SE RASTAJE OD MAĐARA

Osijek će za Lászla zaraditi između 500 i 600 tisuća eura plus bonusi

Transferom Lászla Kleinheislera u redove grčkog Panathinaikosa probijen je led kada su u pitanju izlazni transferi ove zime u NK-u Osijek. Sportski direktor Ivica Kulešević ne misli na tome stati, nego radi na još nekoliko poslova kojima bi se dobio financijski balans za drugi dio sezone.

- Nisam od Uprave dobio određen iznos koji trebam priskrbiti iz transfera. Sve što ćemo napraviti ove zime zapravo je priprema terena na ljetni prijelazni rok u kojem će nam cilj biti osvježavanje momčadi - kaže Kulešević.

Ideja osječkog kluba je jasna. Pokušati zaraditi nekoliko milijuna na odštetama od transfera, a u isto vrijeme djelomično rasteretiti izdatke za plaće igrača koji mjesečno dosežu nešto manje od milijun eura. Izgledi za još poneki transfer mijenjaju se iz dana u dan. Sada je najzanimljivija ponuda ona koju je klub dobio za kapetana Mileta Škorića. Klub i zemlju iz koje je stigla (riječ je o Europi) Kulešević, zasad, čuva u tajnosti. Kapetan je informiran i nije se negativno postavio prema njoj, ali tek treba vidjeti kakav će biti rasplet. U međuvremenu otpale su opcije za Danijela Lončara i Ivicu Ivušića koji su imali neke ponude, ali im se nisu činile kao dobar put za nastavak karijere.

- Za Ivušića je došla još jedna zanimljiva ponuda koju tek trebamo razmotriti i klub i on - kaže Kulešević.

Postoji ponuda i za Antonija Mancea, a čeka se njegovo očitovanje o njoj, a i dalje stoji opcija za Mirlinda Dakua za koji je zanimljiv klubovima iz američkog MLS-a, te njemačkim drugoligašima. D.Keler
Možda ste propustili...

REDOVITA SKUPŠTINA HNS-A

Nakon Marića šef postaje - stranac

NAKON PRVOG PORAZA BROKERA OD KVARNERA 2010

Finalna serija ne trpi ovoliki broj promašaja i nervozu

MURSAŠI SE NISU PROSLAVILI U KAŠTELAMA

Gosti se prekasno probudili da bi mogli nešto više napraviti

Najčitanije iz rubrike