Sport
SVE KRENULO NEKAKO NAOPAKO

Ronaldo potražio pomoć psihologa
Objavljeno 30. rujna, 2022.
Nogometaš Manchester Uniteda i portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo potražio je pomoć poznatog kanadskog psihologa Jordana Petersona, prenosi španjolski sportski list Marca. Ronaldo je prije dva tjedna na društvenim mrežama objavio sliku s Petersonom.

- Imao je problema u životu prije nekoliko mjeseci, pa mu je prijatelj poslao neke od mojih videa. Rekao je da ih je gledao, a zatim je pročitao moju knjigu. Ronaldo misli da mu je knjiga pomogla i tada je htio razgovarati sa mnom. Razgovarali smo oko dva sata. Pokazao mi je opremu koju koristi kako bi ostao u top-formi, razgovarali smo o njegovim tvrtkama i o tome što želi u budućnosti te preprekama s kojima se suočava - rekao je Peterson u TV emisiji Piersa Morgana.

Ronaldo je ove sezone odigrao samo osam utakmica za Manchester United u svim natjecanjima i postigao samo jedan gol. Propustio je većinu predsezonskih priprema Crvenih vragova jer je navodno želio prijeći u klub koji ove sezone igra u Ligi prvaka iako ima ugovor s klubom s Old Trafforda do kraja sezone. Ronaldo se našao na meti kritika medija i navijača u domovini jer se reprezentacija Portugala nije uspjela plasirati u finale Lige nacija, a mnogi Portugalci su za to da se najveća zvijezda reprezentacije izbaci iz početne momčadi.