Sport
NOVI DRUGOLIGAŠ VUKOVAR 1991 DOGOVORIO NASTAVAK SURADNJE S TRENEROM

Bojko će voditi Vukovarce i u Prvoj NL
Objavljeno 20. lipnja, 2022.
Nakon što je uspješno odradio "žrvanj" dodatnih kvalifikacija za popunu Prve nogometne lige (drugi rang natjecanja), HNK Vukovar 1991 riješio je i pitanje tko će ga u tom drugoligaškom okruženju voditi. Nekakvih dvojbi nije bilo, jer jasno je kako bi bilo čudno mijenjati trenera Miroslava Bojka, a pod čijim je vodstvom vukovarski klub nizao odlične rezultate (41 pobjeda, deset remija i samo dva poraza), osim, naravno, ako im se planovi i vizije ne poklapaju.

Nikakvih potresa ni neželjenih preokreta nije bilo, vodstvo kluba i Bojko postigli su dogovor o nastavku suradnje, potpisan je novi jednogodišnji ugovor, pa će Bojko i u idućoj sezoni voditi Vukovarce. S takvim raspletom zadovoljan je i novi/stari trener, kojeg s momčadi čekaju još veći izazovi u jačoj konkurenciji.

- Drago mi je da smo pronašli zajednički jezik i da nastavljamo projekt započet u siječnju 2021., koji ćemo sada nastojati podići na još višu razinu, sukladno i plasmanu i zahtjevima Prve nogometne lige - rekao je Bojko, najavivši i potrebne kadrovske promjene. Novosti oko igračkih pojačanja za sada nema, no može se očekivati da će se nešto po tom pitanju promijeniti do početka priprema, koji je zakazan za 7. srpnja. Prvenstvo počinje 13. kolovoza, a do prvih ogleda u drugoligaškom okruženju Vukovarci će odraditi i nekoliko prijateljskih provjera koje će u međuvremenu biti i potvrđene. G.R.
Najčitanije iz rubrike