TvObzor
KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD DOLAZE U ŠIBENIK

Dva nastupa psihodeličnih australskih rock-majstora na tvrđavi sv. Mihovila
Objavljeno 26. studenog, 2021.
Psihodelični australski rock-majstori King Gizzard & The Lizard Wizard održat će 2. i 3. kolovoza 2022. koncerte na prekrasnoj tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Njihovo premijerno pojavljivanje u Hrvatskoj trebalo je biti u zagrebačkoj Tvornici kulture, koja se rasprodala u samo nekoliko dana, no, nažalost, zbog pandemije bend nikad nije krenuo na tu turneju. Nakon što je postalo jasno da zbog rasporeda i rutinga nove turneje Gizzardi u Hrvatsku mogu doći samo početkom kolovoza, bend se odlučio za dva nastupa na jednoj od najljepših pozornica u ovom dijelu Europe.

Poznat po konstantnom mijenjanju set-liste i nepredvidljivim live nastupima, za očekivati je da će bend u Šibeniku izvesti nešto slično svojim poznatim rezidencijama. Tako u najavi imaju i mitski amfiteatar Red Rock u Coloradu, gdje će pred 19 tisuća fanova u listopadu 2022. u dva dana odsvirati pretežno izmiješane trosatne set-liste.

Svi kupci koji su zadržali ulaznice za koncert u Tvornici kulture moraju ih zamijeniti za jedan od dva šibenska koncerta. To mogu napraviti isključivo na mjestu gdje su kupljene, najkasnije do 15. prosinca 2021. Također, svima kojima ne odgovaraju nova lokacija ili datum mogu do 15. prosinca 2021. vratiti ulaznice i ostvariti povrat novca.

Ulaznice za oba šibenska koncerta u prodaji su od petka, 19. studenoga, po cijeni od 230 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) i sva prodajna mjesta Eventima, kao i online na www.eventim.hr.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

U OSMOJ OVOSEZONSKOJ EPIZODI SHOWA “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Budite spremni na show jer od bitke smo napravili ljubav

Najčitanije iz rubrike