Sport
DRUGA HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

Bjelobrđani bi pobjedom nad Sesvetama utvrdili visok položaj u ukupnom poretku
Objavljeno 6. ožujka, 2021.

Nedjeljno ugošćivanje momčadi Sesveta nogometašima BSK-a bit će četvrti u nizu proljetni drugoligaški susret na domaćoj umjetnoj travi. U dva je navrata kompletan plijen ostao na njoj, između čega su Zmijavčani odnijeli bodove s krajnjeg istoka Hrvatske, na što se u taboru BSK-a sada i ne pomišlja. Premda dolazi tradicionalno neugodan protivnik, koji je jesenas na svom terenu u samoj završnici spasio bod i skratio "žuto-plave" za dva, koji, pak, planiraju cijeli plijen u nedjelju staviti na konto. Dodati ga prethodnom punom uspjehu, do kojeg su štićenici trenera Tomislava Steinbrücknera došli prvim pogodcima iz igre u nastavku sezone. I uz dojmljivu igru protiv mlade momčadi splitskog Hajduka, koja nije imala izgleda protiv prošlonedjeljnog goropadnog BSK-ova sastava,iz čijih redova istodobno nitko nije otpao za susret 21. kola jedinstvene Druge hrvatske nogometne lige protiv Sesveta, čiji je početak predviđen za 15.30. Iako nije nemoguća (koja) promjena u udarnom sastavu domaćina, koji će morati cijele utakmice biti na visokom nivou jer samo nešto slabije izdanje može biti pogubno. Atmosferu iz svlačionice prenio je Karlo Majtanić:

- Propustili smo jesenas Sesvećane poraziti na njihovu terenu, a vjerujem da će nam to sada uspjeti na našem. U posjet dolazi momčad s najviše danih i primljenih pogodaka u konkurenciji, što sugerira o otvorenu nastupu, tako da se takav može očekivati i sutra. Za nas će to biti nedvojbeno jer ćemo tražiti maksimalan učinak, kojim bismo učvrstili položaj pri vrhu redoslijeda te si osigurali posve miran nastavak prvenstva. Ne očekujemo, dakako, lakšu zadaću jer takvih u postojećoj konkurenciji jednostavno nema, ali damo li svi maksimum, s pravom se možemo nadati najboljem - optimistično je pričao taj pouzdani igrač, koji će zauzeti stopersku poziciju u momčadi, koja će igrati u uobičajenoj formaciji, 4-2-3-1. Očekuje se sljedeća početna postava: Đilas - Periša, Dalić, Majtanić, Župan - Gbane, Mišić - Čikvar, Bajić, Gvozdenović - Dabro. D.Lekšan

Standings provided by SofaScore LiveScore
Parovi 21. kola DRUGE HNL
Utakmice Kustošija - Cibalia, Opatija - Rudeš i Junak - Osijek II igraju se u subotu u 15.30, u nedjelju od 14 sati susret je Dinamo II - Solin, a od 15.30 BSK - Sesvete i Hajduk II - Croatia. U petak su odigrane utakmice Međimurje - Orijent 1919, Inter Zaprešić - Dubrava Tim kabel i Dugopolje - Hrvatski dragovoljac.
Možda ste propustili...

DOIGRAVANJE KOŠARKAŠA ZA ULAZAK PREMIJER LIGU

Riječanima prednost, Brokerima upozorenje

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

Najčitanije iz rubrike