TvObzor
ZNAO SAM

Singl Jure Brkljače obiluje mediteranskim šarmom
Objavljeno 23. listopada, 2020.

Nova pjesma i odmah najviši ulaz na nacionalnu listu HR Top 40 u prvom tjednu emitiranja - polazi za rukom samo najboljima.

Upravo to postigao je Jure Brkljača, skladbom “Znao sam” autora Miroslava Rusa, kojom su još jednom potvrdili kako je njihova suradnja i više od dobitne kombinacije. Uspješan spoj iskustva i kreativnosti s talentom i mladenačkom snagom već su dokazali hitovima “Ne postojim kad nisi tu”, “Lipa”, “Ovo je istina” (duet s Tonyjem Cetinskim) i “Hajde nazovi me”. Plod te suradnje je i prošlogodišnja titula novog izvođača godine, koju je ponio Jure Brkljača.

“Sretan sam što smo ostvarili ulazak na top-listu, i to na visoko peto mjesto. To je kompliment i drago mi je što su i urednici prepoznali pjesmu. Sve to daje nam dodatnu motivaciju da radimo dalje. Bez obzira na ovo vrijeme, mi ćemo i dalje raditi pjesme te ulagati u glazbu”, poručuje Jure Brkljača.

 



Zanimljivost ove glazbene priče je u tome što je Jure ispunio san jednoj posebnoj djevojci, Kristini Ivanuš. Dobitnica prestižne titule Herman Gmeiner Award, koja se dodjeljuje uspješnoj djeci SOS Dječjeg sela na globalnoj razini, dotaknula je svojom pričom cijelu Hrvatsku, pa tako i Juru, koji ju je zamolio da nastupi s njim u spotu i ona je to briljantno odradila.

Pjesma “Znao sam” obiluje mediteranskim šarmom, što je potvrđeno i izborom lokacija na kojima je sniman spot, predivna šibenska Tvrđava sv. Mihovila, Biokovo, te panoramski let iznad Zagreba.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike