Regija
VŠMTI VIROVITICA NAGRADIO STUDENTE

Barbara, Kristina i Mateja dobitnice su Dekanove nagrade za 2018./2019.
Objavljeno 25. rujna, 2020.
VIROVITICA

U Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici dodijeljene su studentima Dekanove nagrade za 2018./2019. godinu na preddiplomskim i diplomskim stručnim studijima te zaslužna priznanja i zahvalnice za različite doprinose tijekom obrazovanja u toj visokoškolskoj ustanovi. Dekanove nagrade dobile su studentice Barbara Golub i Kristina Jurić, za postignute iznimne rezultate tijekom studiranja na specijalističkom diplomskom stručnom studiju Menadžmenta, smjer Destinacijski menadžment i Mateja Podravac s preddiplomskog stručnog studija Računarstva, smjer Programsko inženjerstvo.

Priznanja Visoke škole dobili su Ivana Vidas za doprinos u promociji i promicanju ugleda Visoke škole Virovitica, Dominik Kadežabek za doprinos u promicanju međunarodnog ugleda Visoke škole Virovitica kroz sudjelovanje u Erasmus+ programu te Mateo Kostadinović za osobit trud, rad i zalaganje uložene u izvršavanju svih studentskih obveza tijekom studiranja na Visokoj školi. Na kraju male svečanosti uručene su i zahvalnice zaslužnim studentima, pa su tako dobitnici Vanessa Zagorščak i Kruno Turčić za veliki doprinos u radu Studentskog zbora Visoke škole, a Jurica Kiris iz Zdenaca dobio je zahvalnicu za doprinos u radu Športske udruge.

Svi dobitnici zahvalili su Visokoj školi na dobivenim nagradama te izrazili ponos što svoje obrazovanje stječu upravo na ovom cijenjenom studiju.
V. Grgurić
Možda ste propustili...

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

NOVI USPJEH MLADOG POVJESNIČARA

Ivano Bocor drugi put državni prvak

Najčitanije iz rubrike