Sport
PRIJELAZNI ROK

Za Mileta i Antu nema pravih ponuda
Objavljeno 24. rujna, 2020.
Predstavljanje Damjana Bohara nije bilo jedina jučerašnja tema u Gradskom vrtu. Posljednjih se dana, naime, puno govori o mogućim odlascima Mileta Škorića i Ante Majstorovića, pa je trener-menažder Nenad Bjelica trebao rasvijetliti i te slučajeve.

- Puno toga se priča i pojavljuje u medijima, ali jedina je istina kako ni za jednog od njih nemamo konkretnu ponudu. Ako se ona pojavi, ne samo za njih dvojicu nego i za neke druge naše igrače, sjest ćemo i razmotriti je li u interesu kluba nekoga transferirati. Konkretno, ako se radi o stoperskim pozicijama, ako bi otišao samo jedan od njih dvojice, mislim kako nam nova pojačanja nisu potrebna jer na tim pozicijama imamo dovoljnu širinu. Tu su Guti, Lončar i novopristigli Caro. U biti, ako ne bude odlazaka, sada smo na svim pozicijama dobro pokriveni - rekao je Bjelica.

Prijelazni rok, koji traje do 17. listopada, za NK Osijek još nije završen ni kada je riječ o dolascima. Iako je za Bohara potrošio dobar dio budžeta koji mu je stavljen na raspoganje, Bjelica još uvijek ima dovoljno novca za realizaciju posljednje svoje želje, a to je dovođenje zadnjeg veznog.

- Ostalo je još dovoljno novca za dovođenje jednog zadnjeg veznog. Ponašamo se racionalno, pa želim za što nižu cijenu dovesti što kvalitetnijeg igrača. Suzili smo izbor na dva-tri imena, a nešto konkretnije moglo bi se znati već sljedećeg tjedna. Još uvijek smo u mogućnosti platiti i određenu odštetu za tog igrača - otkrio je trener bijelo-plavih.

Dakle, sve je jasno. Dolazak zadnjeg veznog je izvjestan, a nije isključeno kako će neki od sadašnjih prvotimaca i napustiti Gradski vrt. Ovaj put ulogu neće igrati samo cijena nego i vizija koju ima Nenad Bjelica. Sigurni smo kako se neće odreći ljudi na koje računa dugogorčno, jer on je u Osijek došao ostvariti rezultat, a ne rekordne transfere. I to je dokaz kako je klupska sportska politika doživjela zaokret. D. Keler
Možda ste propustili...

SPLITSKI KLUB IMA NOVOG PREDSJEDNIKA

Iz Presoflex gradnje iz Požege na čelo Hajduka

RUKOMETAŠICE OSIJEKA DOČEKUJU LIDERA

Protiv Podravke iskušati neke varijante

Najčitanije iz rubrike