TvObzor
ANEZI PREDSTAVLJA VESELU LJETNU PJESMU “OPA E”

Deseti singl najavljuje izlazak prvog albuma
Objavljeno 10. srpnja, 2020.

Pjesma “Opa E” deseti je Anezin singl, a prvi u suradnji s poznatim riječkim autorom Robertom Pilepićem, koji potpisuje glazbu i tekst, i prvi u suradnji s Rolandom Budinom, poznatijim kao Mental Blue, koji potpisuje aranžman i produkciju. Ovim singlom, uz akustične art projekte, Anezi nastavlja i plesne showbiz projekte, ali ovaj put s dozom humora i razbibrige, što smatra dobrim nakon tmurnog razdoblja koje je iza nas.

Kada joj je Robert Pilepić poslao pjesmu, Anezi je rekla: “Simpatično, i nasmijalo me, a sad još samo da osmislim dobar spot. Spot za pjesmu “Radoznala budalo” bio je produkcijski najzahtjevniji, ali ovaj za “Opa E” bio je organizacijski najzahtjevniji do sada, jer je sniman u tri grada (Vrsar, Funtana i Split), na četiri lokacije i s više od dvadeset ljudi koji se pojavljuju u spotu. Uz glumca u garaži, bilo je šesnaest statista na plaži te još četiri plesačice u plesnom studiju” – rekla je Anezi.

Ovim spotom osmi se put nastavila suradnja s renomiranim redateljem Dariom Radusinom, a i drugi put s plesačem Lucianom Plazibatom, koji se ovaj put pojavio u ulozi plesnog koreografa za scene s plesačicama.

Možda najzanimljiviji dio oko spota je to se u njemu pojavljuje Anezin alter ego, plavuša Pipi. Za nju Anezi kaže: “Ruku na srce, plavuša Pipi nije prepametna. Zgođušna je sama po sebi, uvijek dostojanstvena, pa nema potrebu biti `sexy animatorica`. Po prirodi je koketa, međutim, uvijek je vjerna kao pas onome koga izabere za svoga muškarca. Ovo zadnje nam je zajedničko”.

Anezi sada iza sebe ima deset original singlova, još pet akustičnih singlova tih verzija te jedan duet singl s festivala “Melodije Istre i Kvarnera” iz 2016. god. Polako joj se javlja želja sve to ujediniti u prvi album u neko dogledno i prikladno vrijeme, pod svojom izdavačkom kućom Menart.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

DOMA TV: TREĆA SEZONA AKCIJSKE SERIJE "SUPERGIRL"

Novinarka, članica tajne vladine organizacije i superjunakinja

U ČAST SVEMU ŠTO JE OTKAZANO

Triput sam vidio Jarvisa