Osijek
MALAC GENIJALAC

Matematika u rukama djece
Objavljeno 7. srpnja, 2020.
Malac genijalac je međunarodni edukacijski program mentalne aritmetike namijenjen razvoju kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala djece, a ovoga ljeta u Osijeku je moguće upisati dijete na jedan od ljetnih programa koji se provode pod geslom "Ljetna škola – matematika u rukama djece!".

Ova je škola namijenjena svim predškolcima i školarcima koji žele naučiti nešto novo i upoznati matematiku na drukčiji i zabavniji način. "Naše magistre matematike osmislile su program ponavljanja cjelogodišnjeg gradiva iz predmeta matematika od prvog do osmog razreda. Djeca će uživati u jutarnjoj tjelovježbi na otvorenom, zdravoj voćnoj užini, brain gym aktivnostima, vještinama mentalnog računanja i raznim edukativnim igrama u prostorijama škole Malac genijalac", poručuju. U ponudi su dva programa - "Numicon/mentalna aritmetika" za predškolce i "Mentalna aritmetika" za školarce.

Raspoloživi su termini od 6. do 10. srpnja, od 24. do 28. kolovoza te od 31. kolovoza do 4. rujna. Oba programa obuhvaćaju pet dana po tri sata edukacije i rekreacije od 9 do 12 sati. Prijave su moguće na e-mail adresu: malacgenijalacosijek@gmail.com. Prilikom prijave potrebno je navesti ime i dob djeteta te program za koji se dijete prijavljuje. I.Sl.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ZBOG IZNENADNOG KVARA NA KOMPRESORU

Urušio se tunel-šator na
ulazu u osječku bolnicu

2

PAMPAS - JEDNO OD TRI JAVNA KUPALIŠTA U OSIJEKU

Jedna od najstarijih plaža ponovno je zapuštena i prljava

3

EUROPSKI NOVAC OSIJEKU

Za dva projekta iz EU-a dobili 43 milijuna kuna