TvObzor
FESTIVAL PICNIC GALACTIC NA PARKIRALIŠTU ZRAČNE LUKE “FRANJO TUĐMAN”

Kawasaki 3p za kraj svibnja sprema veliki drive-in koncert
Objavljeno 29. svibnja, 2020.

Višemjesečno razdoblje bez koncerata itekako je isprazno koncertnim posjetiteljima, a ponajviše glazbenicima, kojima je aktivan način života svakodnevica, ispušni ventil i trenutak za koji žive.

S obzirom na to da regularna velika koncertna okupljanja još neko vrijeme neće biti moguća zbog epidemiološke situacije koja nas je zadesila, Kawasaki 3p spreman je za novi način održavanja koncerata! Drive-in koncert.

Naime, u petak, 29. svibnja, Kawasaki 3p nastupit će na drive-in glazbenom festivalu Picnic Galactic, koji će se održati na parkiralištu Zračne luke “Franjo Tuđman” u Velikoj Gorici, uz poštovanje svih pravila i ograničenja koja su se izrodila u ovoj nezahvalnoj situaciji. Idealna je to prilika da se svi napokon opuste i prepuste koncertnom uživanju kao nekada.

- Dva mjeseca čamljenja u kući napokon je gotovo! Prve probe su odrađene, pravi melem za dušu i tijelo. Kawasaki je spreman za svoj i vaš prvi drive-in koncert! Vidimo se 29. svibnja na aerodromu. Mi sviramo, vi trubite, blicate i palite brisače! – javljaju momci iz Kawasaki 3p uoči te nesvakidašnje večeri i nove vrste koncertnih zbivanja, koja su kod nas, ali i u svijetu, tek nedavno zaživjela.

Prije eventa pripremite se na nekoliko jednostavnih uputa. Naime, na drive-in glazbeni festival Picnic Galactic posjetitelji će moći doći automobilom, u kojem smiju biti maksimalno četiri osobe. Svaka grupa posjetitelja zauzet će svoj prostor unutar i oko automobila. Moći će se parkirati na točno određeno mjesto, kretanje je dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra, kako javljaju iz organizacije. Osim automobilom posjetitelji mogu doći i motorom i kombijem, a cijena ulaznice se ne mijenja.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 100 do 150 kuna po vozilu, ovisno o redu u kojem ćete biti. Pronaći ih možete u dućanu Dancing Bear (Gundulićeva 7, Zagreb) te na svim ostalim prodajnim mjestima Entrio.hr. Sav ostvareni prihod od prodaje ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe Crvenog križa Velike Gorice.

Uz najveću domaću koncertnu atrakciju i jedan od najboljih i najenergičnijih live bendova ovih prostora, Kawasaki 3p, nastupit će i Discohernia te ABOP. Ulaz je otvoren od 19 sati, a koncert počinje u 20 sati.

Obljetnički CD/DVD 25 godina x Teatar &TD Kawasaki 3p možete pronaći u prodavaonicama Dancing Bear u Zagrebu, Osijeku i Rijeci ili preko njegova webshopa. Kawasaki 3p slušajte i na digitalnim platformama Deezeru, YouTubeu i Spotifyju. N.Vek.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike