Sport
DAVOR RUPNIK POZIVA: OSTANITE DOMA

Bit će igre, zdravlje je važno
Objavljeno 2. travnja, 2020.
Stanka im nije dobro sjela, ali nogometaši i stručni stožer NK Belišće ne žale se mnogo. Kako svima tako i njima, a trener "crvenih" Davor Rupnik poručuje kako je sada najvažnije slušati upute liječnika, ostati doma i čuvati sebe, svoje najbliže, ali i cijelu zajednicu.

- Ima mnogo ljudi kojima svojim odgovornim i discipliniranim ponašanjem moramo pomoći, tu ponajprije mislim na policiju, liječnike, medicinske sestre, djelatnike civilne zaštite, djelatnike u trgovinama... Uostalom, odgovornim ponašanjem čuvamo sebe i svoje obitelji. Najvažnije je zdravlje, a nogometa će biti. Nitko točno ne zna kada će se prvenstvo nastaviti te kada će i na koji način završiti - kaže trener Belišćana Davor Rupnik.

Nakon 17 kola Belišćani su druga momčad Treće HNL "istok", ispred njim je Marsonia s kojom vode bitku za "jedinicu".

- Odradili smo kvalitetno zimski dio priprema i spremno ušli u proljetni dio prvenstva. I nismo se naigrali previše, jer stigla je ova stanka zbog koronavirusa. Imam odgovorne i kvalitetne igrače koji su dobili upute i program rada kako bismo održali fizičku spremu. Moji pomoćnici i ja svakodnevno smo u kontaktu s igračima putem videa, skypa, watsapa, i imamo uvid u to što rade, ali i kakvo im je zdravstveno stanje. Tako ćemo nastaviti dok iz HNS-a ne stigne zeleno svjetlo da se smije početi trenirati - zaključio je Rupnik. Z.Kaptalan
Možda ste propustili...

PAKET24 PREMIJER LIGA ZA RUKOMETAŠE

Vinkovčani ipak nisu pomogli NEXE-u

OSJEČKI PARAATLETIČAR IDE NA SP

Županović se priprema za svjetsku smotru u Japanu

U OSJEČKOM PERIVOJU SPREMAJU SE ZA MEĐUNARODNI TURNIR

Osijek Open i ove će godine okupiti brojno i vrlo dobro tenisko društvo

Najčitanije iz rubrike