Regija
UZ UČENJE VAŽNA JE I ZABAVA

RK Nexe konzolom Xbox
One obradovao osnovce
Objavljeno 17. veljače, 2020.
NAŠICE

Rukometni klub Nexe opet je pokazao svoju brigu za okruženje u kojem djeluje. Klub je tijekom godina sudjelovao u humanitarnim akcijama lokalnog karaktera i u obilježavanjima posebnih dana, poput Hrvatskog olimpijskog dana. Ovog puta potiče zabavu, ali i učenje, jer nedavno su kabinetu informatike OŠ kralja Tomislava poklonili novu konzolu Xbox One. U ime kluba ovu vrijednu donaciju predao je Ivan Dević.

- Cilj nam je bio pokloniti ovu konzolu djeci, a za ovu školu odlučili smo se iz jasnih razloga. Smatramo da će tamo nastavnici iskoristiti ovu tehnologiju i za učenje, ali i za zabavu, jer to je jednako važno. Drago nam je da su djeca oduševljena, a rad s drugim udrugama i našom zajednicom i dalje nastavljamo - rekao je Ivan Dević iz marketinga RK Nexe.

Pa iako u školi nemaju baš puno vremena za igru, uvijek se nađe ponešto vremena za uživanje. Nova konzola najviše se koristila u tjednu kada je škola zajedno s učenicima sudjelovala u inicijativi Svjetskog dana igre, te su se mališani odlično zabavili u mini Fifa turniru.

- Hvala RK-u Nexe na daru – poručuju učenici. I.Ć.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike