Osijek
NEOBIČNO PREDAVANJE O STRESU

“Lav, vještica i ormar” u Komori
Objavljeno 10. veljače, 2020.
Županijska komora Osijek organizira besplatnu interaktivnu radionicu "Lav, vještica i ormar" koja će se održati u srijedu, 19. veljače, od 9 do 12 sati u HGK - Županijskoj komori Osijek, Europske avenije 13.

Iako je naslov storytellerski, na radionici neće biti priča i bajki. Zamijeni li se riječ lav s početničkim umom, vještica sa stresom i ormar s brave place (hrabrost) i safe place (sigurnost), sadržaj predavanja je jasniji.

Radionica je namijenjena direktorima i šefovima u malim i srednjim tvrtkama koji žele poboljšati tržišnu konkurentnost, startupovima, srednjem menadžmentu u državnim i javnim poduzećima te studentima viših godina master studija.

Na radionici će na primjerima biti riječi o tome kako informacija proslijeđena na vrijeme može smanjiti stres, kako stvoriti takvu organizacijsku kulturu da se pojava stresa (neočekivanog događaja ili nepoželjnog stanja) izbjegne, smanji izloženost i/ili dočeka pripremljen.

Radionicu će voditi Predrag Kvolik, dugogodišnji borac za promjene i emocionalnu osviještenost, koji je tijekom svog radnog vijeka obavljao poslove povezane s vođenjem timova, educirao se o tome, bio je savjetnik za upravljanje ljudskim resursima u jednom malom poduzeću. Prijave su do 18. veljače. E. Nenadić
Možda ste propustili...

PETAK I SUBOTA

Pomozite, darujte krv

FINALE NATJECANJA METRO JUNIOR TOP CHEF U ROVINJU

Učenik iz Osijeka Filip Viljevac osvojio drugo mjesto

OSIJEK DOMAĆIN PRVOG ECO CITY WASTE FESTA

I otpad može pružiti zabavu

Najčitanije iz rubrike