TvObzor
EPIC DRAMA: ČETVRTA SEZONA “POLDARKA”

Povijesna dramska poslastica ulazi u svoje pretposljednje poglavlje
Objavljeno 6. prosinca, 2019.
U novoj sezoni serije država je zahvaćena političkom neizvjesnošću, jer dolaze novi izbori

Kanal Epic Drama premijerno prikazuje epsku poslasticu Poldark – povijesnu dramu koju ne želite propustiti, a baziranu prema istoimenom romanu prepunom zapleta.

U novoj, ujedno pretposljednjoj sezoni serije, država je zahvaćena političkom neizvjesnošću, jer dolaze novi izbori; Ross želi izazvati Georgea i oduzeti mu moć nad Cornwallom, dok istovremeno nastoji spasiti brak, no Hugh Armitage zaljubljen je u Demelzu i nada se da će ostati s njim. Dwight i Caroline planiraju zasnovati obitelj, a Elizabeth želi drugo dijete kako bi učvrstila brak s uvijek sumnjičavim Georgeom. U isto vrijeme, Morwenna se očajnički nastoji zaštiti od Osbournea koji prijeti njihovu sinu, dok je Drakeu slomljeno srce, pa ga njegov brat Sam nagovara da pronađe novu ljubav.

Mammoth Screen, producentska kuća koja iza serije Poldark, prvak je BAFT-ine inicijative za održivost “Albert”. Za četvrtu sezonu Poldarka smanjili su ugljikov otisak za fantastičnih 40 posto od predviđenog, za što su dobili ocjenu od tri zvjezdice.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

MOVIE GENERATION TV: PREMIJERA NOVE RASKOŠNE DRAMSKE SERIJE

Kuća Beecham početak britanske kolonijalne vladavine u Indiji

JOSHUA REDMAN, BRAD MEHLDAU, CHRISTIAN MCBRIDE I BRIAN BLADE

26 godina kasnije