TvObzor
HRT: THE VOICE HRVATSKA

Kreće treća sezona najpopularnijeg glazbenog showa
Objavljeno 6. prosinca, 2019.
U audicijama, kojih će u ovoj trećoj sezoni biti pet, a prva je na rasporedu u subotu, 7. prosinca u 20.05 na HRT-u 1, ponovno ćemo uživati u najnapetijem dijelu toga glazbenog showa

I napokon, u subotu, 7. prosinca u 20.05 na Prvom programu HTV-a (HRT-HTV1), kreće treća sezona najpopularnijeg glazbenog showa u nas, “The Voice Hrvatska”.

U audicijama, kojih će u ovoj trećoj sezoni biti pet, ponovno ćemo uživati u najnapetijem dijelu toga glazbenog showa, jer kandidat dolazi na veliku pozornicu i svojim glasom, osobnošću te izvedbom pokušava okrenuti bar jedan mentorski stolac. Trenutak u kojem čuje prepoznatljiv zvuk “gljive” te vidi da se jedan stolac okreće, ostat će mnogima dugo u sjećanju, kao što će mnogi od njih, nažalost, zapamtiti tišinu na kraju pjesme kad pred sobom vide samo natpise na poleđini stolaca... Veselje, suze, smijeh, radost zbog uspjeha, teške odluke koje moraju donijeti birajući jednog od mentora koji im se okrenuo, sve ćete to vidjeti u emisijama audicije pet sljedećih subota.

Novi mladi ljudi hrabro su prihvatili izazov i svojim nastupima pokušali pobijediti tremu.

Ni mentorima nije bilo lako, prvi put u crvene stolce sjeli su Vanna, Massimo i Davor Gobac, uz Ivana Dečaka, koji je već treću sezonu na mentorskoj poziciji. Glazbeni doživljaj pojedinih natjecatelja vrlo brzo ih je natjerao da zaborave na težinu odluke i požele vidjeti pjevača te ga nagovoriti da postane jedan od njihovog deseteročlanog tima. Voditelji showa su Iva Šulentić i Ivan Vukušić.

Kakvi su ovogodišnji natjecatelji? Kakvi su mentori? Tko će vas oduševiti i hoćete li se baš uvijek složiti s odlukom mentora? Ne propustite pogledati prvu emisiju “The Voicea Hrvatske” i uživati u novim glasovima koji će vas oduševiti.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

GANGSTERI, VARALICE I LOPOVI ŽIVOTINJSKOG SVIJETA

Rođeni buntovnici

BRITANSKA KRIMINALISTIČKA SERIJA

Trovanja u Salisburyju

U POTRAZI ZA LEGENDARNIM GRABEŽLJIVCIMA

Noć Jeremyja Wadea

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana