TvObzor
TRI NOVE SERIJE

Harley Quinn, V-Wars i Home for Christmas
Objavljeno 29. studenog, 2019.

Ostalo je još nešto više od mjesec dana do kraja godine, a kritičari se kunu da tek sada kreće jedna od najboljih serija godine. Animirana “Harley Quinn” premijeru ima danas (petak) na DC Universeu, tako da već možete krenuti u nabavu. Ian Somerhalder vraća se na male ekrane dvije godine od završetka “Vampirskih dnevnika” i ponovno ima glavnu ulogu u vampirskoj seriji, ovaj put u seriji “V-Wars”. Na kapaljku stižu božićne serije, pa tako ovoga tjedna izdvajamo norvešku “Home for Christmas” o 30-godišnjoj ženi koju pritisak okoline da nađe partnera natjera u potragu za gospodinom savršenim, kojeg će dovesti kući za Božić.

Pripremio: Adrian ANDREJEK
HARLEY QUINN
Obožavatelji Harley Quinn neće morati dugo čekati da vide svog omiljenog superzlikovca na malim ekranima. Zvijezda serije “Teorija velikog praska” Kaley Cuoco daje svoj glas naslovnom liku te na seriji radi kao izvršni producent zajedno s Justinom Harperom i Patrickom Schumackerom. “Harley Quinn je dosta nekonvencionalna, očito je ovo komedija za odrasle i s tako poznatim likom bilo je fantastično snimati”, rekla je Cuoco još prije o svom angažmanu. Serija će započeti s Harley, koja prekida s Jokerom nakon što ju on izigra te odlučuje uspjeti sama. Tijekom prve sezone gledat ćemo je kako se trudi postati najbolja i najopakija superzlikovka koja postoji.

Glasovi: Kaley Cuoco, Lake Bell, Alan Tudyk, Diedrich Bader, Jim Rash

Premijera: 29.11.

Mreža: DC Universe

Epizoda: 13
V-WARS
Vampiri imaju dominantno mjesto u našoj pop-kulturi još otkad je objavljen roman “Dracula” Brama Stokera. S brojnim romanima, zbirkama, pričama, stripovima, filmovima i serijama teško da će nam brzo ponestati materijala za uživanje. Da to razdoblje traje još duže pobrinuo se Netflix, koji donosi novu seriju “V-Wars”, temeljenu na istoimenom popularnom strip-serijalu. Nakon što misteriozna bolest transformira ljude u vampire, dr. Luther Swann je sada u sukobu sa svojim najboljim prijateljem koji je postao moćni vođa vampira. Serija će se baviti prvim vampirskim ratom, od divljih ubojstava tek postalih vampira preko ozbiljnih sukoba između vampirskih terorističkih ćelija, ali i mirnim frakcijama u sredini.

Uloge: Ian Somerhalder, Adrian Holmes, Jacky Lai, Peter Outerbridge, Laura Vandervoort

Premijera: 5.12.

Mreža: Netflix

Epizoda: 10
HOME FOR CHRISTMAS
Kad joj se neprestani komentari okoline na njezin život bez muškarca i očekivanja društva od savršenog obiteljskog Božića popnu na vrh glave, 30-godišnja Johanne počinje 24-dnevnu potragu za partnerom kojeg će dovesti kući za Božić.

Uloge: Ida Elise Broch, Arthur Hakalahti, Hege Schøyen

Premijera: 5.12.

Mreža: Netflix

Epizoda: 6
Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

VIASAT HISTORY: PREMIJERA DOKUMENTARCA “OTPOR: UZVRATILI SU”

Kako su se Židovi suprotstavili nacistima

Najčitanije iz rubrike