Sport
REMI CIBALIJE I BSK-A U PRIJATELJSKOJ UTAKMICI

Vinkovčani spremno dočekuju preostala tri prvenstvena kola
Objavljeno 17. studenog, 2019.

Tijekom stanke u prvenstvu u Cibaliji su pokušali kroz minipripreme podići formu momčadi uoči nastavka sezone i odigravanje preostala tri kola jesenskog dijela. U tom smjeru bila je i dogovorena prijateljska utakmica između vinkovačkog drugoligaša i BSK-a, odigrana na stadionu Cibalije. Završena je neodlučeno 1:1, kao i nedavna prvenstvena između ovih suparnika, a trener Davor Mladina bio je zadovoljan odrađenim minipriprema, ali i odigranom utakmicom.

- Radili smo naporno kako bismo podignuli kapacitete kod igrača, pogotovo onih koji nisu bili u kontinuitetu rada zbog ozljeda, ili nečega drugoga. Zadovoljan sam odrađenim i očekujem da posljednja tri kola odigramo na način kako smo odradili početak sezone. Želja je uhvatiti što više bodova, a onda tijekom stanke dopuniti momčad s igračima koji nam nedostaju. Vidjelo se dobro tijekom odigranih utakmica koje su nam pozicije problematične te vjerujem kako ćemo se na njima pojačati za sljedeću polusezonu.

Vinkovčani su protiv BSK-a poveli pogotkom Karaule, a u drugom je poluvremenu za goste izjednačio Popović iz najstrože kazne. Imali su domaći nogometaši i nekoliko prilika za pobjedom, što je istaknuo i sam trener Mladina, ponovivši i kako njegova momčad pogotke potom primi na već viđeni način.

- Bili smo u situaciji pobijediti, ali nam se opet potkradaju pogreške iz prethodnih utakmica. Imali smo veliku priliku kod 1:0 za drugi pogodak, ali ga ne postižemo i odmah uslijedi kazna te primimo pogodak. Sve u svemu dobro smo izgledali na toj utakmici, isprobao sam igrače i stekao ponovno uvid koji su to na koje ozbiljno mogu računati.

U subotu protiv Hrvatskog dragovoljca neće biti problema oko sastava?

- Imamo Bajića koji je više vani nego unutra, a i nedostajat će nam Salapić zbog kartona. Ipak, vraćaju nam se Dogan i Anočić, pa ćemo kompenzirati nedostatak igrača koji ne mogu igrati - zaključio je trener vinkovačkog drugoligaša. A. Grgić
Možda ste propustili...

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

MEMORIJALNI BOĆARSKI TURNIR “PUKOVNIK IVICA ŠOLJIĆ”

Čepinčanima bronca, Šimiću prvo mjesto u pucanju

Najčitanije iz rubrike