Sport
POTREBNI SVI IGRAČI

Bale ozlijeđen, ali Giggs ga pozvao
Objavljeno 5. studenog, 2019.
Izbornik nogometne reprezentacije Walesa Ryan Giggs za predstojeće susrete u kvalifikacijama za odlazak na Euro 2020., protiv Mađarske i Azerbejdžana, pozvao je napadača Real Madrida Garetha Balea iako je ozlijeđen. Giggs je sve karte bacio na sljedeće dvije utakmice, a u tim akcijama, unatoč ozljedi, potreban mu je i najbolji velški nogometaš. Bale je ozljedu lista zaradio na kvalifikacijskoj utakmici protiv Hrvatske (1:1) 13. listopada, od kada gotovo nije igrao. U Madrid se vratio ozlijeđen, pa od tada nije bio u momčadi Reala, a trener kraljevskog kluba Zinedine Zidane prije nekoliko je dana rekao: “Bale se vratio na teren i radi na tome da se vrati u formu.”

Wales je trenutačno četvrti u kvalifikacijskoj skupini E s osam bodova, šest manje od vodeće Hrvatske i četiri od drugoplasirane Mađarske, i nužno su mu potrebne pobjede u posljednje dvije kvalifikacijske utakmice kako bi ostao u igri za odlazak na Europsko prvenstvo sljedeće godine.

Giggs je na popis stavio i veznjaka Juventusa Aarona Ramseya, koji od prošle sezone nije igrao kvalifikacije zbog ozljede bedrenog mišića, kao i Joea Allena, koji će utakmicu protiv Azerbajdžana propustiti jer je suspendiran, ali će zaigrati protiv Mađarske 19. studenoga.

Ivana Liović
Možda ste propustili...

RALF SCHUMACHER: RED BULL ĆE NESTATI U PROSJEČNOSTI

Odlazak Adriana Neweya pokrenut će lavinu

ZAVRŠILA FINALNA SERIJA ODBOJKAŠA

Mursa ponovo čestitala Mladosti na svom parketu

Najčitanije iz rubrike